21 Şubat 2024 11:53

Yusem Tesettür'den 20.02.2024 tarihinde saat 16:45-17:00 sıralarında 'İşleme Detaylı Saten Abiye Lacivert' adlı elbiseyi mağazasından 3500 TL'ye satın aldım. Ancak eve geldiğimde, sitelerinde aynı elbisenin 2600 TL olarak satıldığını gördüm. Bir yanlışlık olduğunu düşünerek WhatsApp üzerinden mağazaya durumu bildirdim. Mağaza yetkilisi fiyatın 3500 TL olduğunu tekrar söyledi. Ertesi gün, 21.02.2024 tarihinde sitede fiyatın 2600 TL olarak güncellendiğini ve satın alınabildiğini gördüm. Bu durumu tekrar mağaza yetkilisine ilettiğimde, alışverişin iptal edilebileceğini ya da 3500 TL'yi kabul ederek ürünün gönderileceğini belirttiler. Görüşmelerin ekran görüntüleri ekte yer almaktadır. İlan edilen ve talep edilen fiyatlar arasındaki fark nedeniyle, ticari etik ve Tüketici Hakları'na uygun bir satış prosedürü uygulanmadığı kanaatindeyim ve bu durumdan dolayı mağdur olduğumu düşünüyorum.

06 Şubat 2024 16:43

26 Mart 2025 23:53

Yanlış Beden Gönderimi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

29 Ağustos 2025 12:51
yanlis-beden-gonderimi-ve-yetersiz-musteri-destegi-4.jpg
yanlis-beden-gonderimi-ve-yetersiz-musteri-destegi-3.jpg
yanlis-beden-gonderimi-ve-yetersiz-musteri-destegi-2.jpg
yanlis-beden-gonderimi-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.jpg
Hasi sonuçtan hiç memnun değil

Yusem Tesettür Buradan Sipariş Vermeden Önce 1 Kere Daha Düşün Ve Araştırın Derim 😡

11 Mayıs 2024 00:00