Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor Yuki Gelato 150 Sorunları

25 Ağustos 2024 12:36

Merhaba 31 Mayıs 2024 te E**** B**** Eşya Antalya - Serik şubesinden Yuki gelato 150 motor aldım. Kullanarak Kayseri ye geldim.
https://www.yukimotor.com.tr/kayseri-servisleri/ burada bulunan listeye göre servise gittiği zaman insanlar mağdur oluyor. Listede bulunan 4 firmanın hiçbiri servis olduğunu kabul etmiyor. Yuki aldığı zaman insanlar usta, servis ve parça bulamıyor. Motor da hararet sorunu var son hız da ciddi düşüş var. Çok yüksek yakıt tüketimi var. Haca motor a gittiğim zaman Kayseri de bulunan 4 yetkili servisten biri olarak görünüyor Firma sahibi insanları kovuyor Yuki nin servisi değilim ben diyor. Fabrika aradığı zaman orası servis oraya götürün diyorlar. Bizi kapı kapı gezdirip mağdur eden Yuki ye ve yetkili servis olarak tanımladıkları firmalara elbette kanun hukuk çerçevesinde bir cevabımız olacak. En kısa zamanda hararet müşürü ve hava filtresi gönderilmesini motordaki performans kaybının neden kaynaklandığını tespit edip tarafıma bildirmelerini sabırla bekliyorum. Yazışmaları, ve yetkili servise gitmemize rağmen işlenmeyen girilmeyen bakımları da biliyorum. Hararet müşürü garantiye girmez denilecek olursa da kanun önünde hesaplaşacağız

profile profile
Kadir
30 Ağustos 14:21

Motorun sorunları devam ediyor. ABS ara sıra çalışıyor. Yakıt sarfiyatı halen çok yüksek. Çok kısa mesafelerde bile hararet yapıyor. Can güvenliğini tehlikeye atacak şekilde 1 bardak su da kayan naylon dan üretilmiş timsun marka lastikleri var. Parça, usta, servis bulmak çok zor Dosya istinaf da.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Neredeyse Hiç Kullanılmamış Yuki Taro 250 R Motosikletim Tamamen Arızalandı Destek Alamıyorum

04 Ağustos 13:03
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor İzmir Dikili Yetkili Servisi Mağdur Etti

13 Eylül 2023 23:01

Yuki Motor Yuki Adventure 150

07 Mayıs 2024 11:51
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 12:10

Yuki Motor Kusurlu Ürün Satışı