Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yataş'tan Aldığım Üründe Teslimat Sonrası Hayal Kırıklığı

Yataş'tan Aldığım Üründe Teslimat Sonrası Hayal Kırıklığı
20 Ekim 2024 13:55

04.10.2024 tarihinde yaşlı annemin kullanması için Bakırköy Yataş bayisinden baza, başlık ve yatak takımı aldım.
07.10.2024 tarihinde bazayı teslim ettiler.
Teslimat fişini imzaladık. Yataş güvencesi ile aldığımız için aklımıza herhangi bir yerinde kırık var mıdır diye incelemek gelmedi açıkçası.
Bir gün sonra bazanın kırık olduğunu fark ettik. Hemen mağazayı aradım.
Teslimat sırasında hiç kontrol etmediğimizi, nakliye sırasında veya fabrika çıkışlı hatalı ürün olabileceğini söyledim. Onlar da bana nakliyeciler sağlam teslim etmişler, siz emniyet kilidini kapalı unutup kırmışsınızdır dedi. Ancak biz evrakın sadece bize geldiğine dair imza zannederek ve Yataş firmasına duyduğumuz güvenden dolayı bazanın içine bakmak aklımıza bile gelmedi. Daha kullanmadan bir gün içinde nasıl böyle bir şey yapabiliriz dedim. Servisleri de gelip kullanıcı hatası deyip ücret istediler. Satış sonrası destek falan yokmuş Yataş firmasında.
Tabii ki Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum.
Hakkımı sonuna kadar arayacağım.
Buraya da yazmamın amacı; Yataş firmasının hiçbir şekilde müşterisinin arkasında olmamasının bilinmesidir.

profile profile
21 Ekim 2024 08:24 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Erkan
Erkan

120x200 ölçü baza bende de aynı şekilde geldikten 5 saat sonra Yamuldu. Tabi cevap standart, emniyet kilidi kapalı iken kapatmaya çalışmışız güya ve 2350 TL ödemek zorunda kaldım. Servisten hala yedek parça bekliyorum. Faturası da gelince Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım tabii ki. Kağıt gibi ince profilden baza yap. Ondan sonra Tüketici hatası de geç. Niye 10 yıl önce aldığımız baza Taş gibi sapa sağlam. Çünkü o zaman gerekli kalınlıkta ve 40x20 mm kutu profilden yapılmış... Şimdi ise et kalınlığı kağıt gibi ve 30x20 mm profilcikten yapıyor. Mühendislik our malzeme kalitesinde tasarruf ınn

Bilge
Bilge

Bir gelişme var mı benimde başıma aynı durum geldi 10gunluk yatak bazası kırıldı

Yıldız

Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Sonuç bekliyorum. Kullanıcı hatası deyip para istiyorlar. Yataş markası diye bir şey yok anlayacağınız. Satış sonrası destek hiç yok. Müşteri memnuniyeti hiç önemli değil onlar için. Çevremi uyarıyorum şimdilik...

Dinç
31 Ocak 2024 11:16

11 Haziran 2024 09:25
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
17 Nisan 2024 17:23
Yataş Ürün 1 Ayda Kırıldı.
Yataş Ürün 1 Ayda Kırıldı.

Yataş Kategorileri