Osman sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 19:17

14.06.2024 Saat 09.18.15'de Yapı Kredi Bankasından 50.000 TL esnek hesap limitimden kullandım. 15.06.2024 09.01.12'de borcumu ödemiş olmam rağmen tarafıma 1 günlük faiz yerine kurban bayramı tatili bahane edilerek 5 günlük faiz olan 644,53 lira yansıtıldı. Oysa Esnek hesap tanıtımının yapıldığı resmi internet sitelerinden "Yalnızca limitinizden kullanım yapmanız durumunda; faiz borcu, kullanılan tutarın ve kullanım yapılan gün sayısının üzerinden hesaplanır." yazmaktadır. Bu sorunum için müşteri hizmetlerinden talep oluşturmama karşın ret yanıtı aldım ve aldıkları karar bana telefonda bildirildi. Bu kararı yazılı bir halde şubeden alabileceğim söylendi. Sonrasında yasal haklarımı kullanmak istediğim için kararın yazılı olarak gönderilmesini istedim ancak bunu şubeden alabileceğim söylendi. Ben hala kullanmadığım ve borcunu ödediğim 4 günlük hukuk dışı faizin Yapı Kredi gibi büyük bir banka tarafından mağdur edilmeyeceğime inanmak istiyorum. Aksi takdirde sözlük hesaplarım dahil sosyal medya hesaplarımdan bu durumun vehametini anlatıp yasal hakkımı arayacağım.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası 1 Gün Yerine 4 Gün Faiz Alıyor

07 Haziran 2024 12:18
Yapı Kredi Bankası 1 Gün Yerine 4 Gün Faiz Alıyor

Esnek Hesap Faiz Bilgilendirmesi Ve Yüksek Faiz Uygulaması

01 Mayıs 19:06
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Esnek Hesapta 1 Gün Kullanım Sonrası Haksız Faiz Kesintisi Mağduriyeti

01 Eylül 11:14
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 20:30
Yapı Kredi Bankası Kategorileri