Watsons Hala E Arşiv Faturamı Bana İletmedi

Watsons Hala E Arşiv Faturamı Bana İletmedi
12 Temmuz 2024 00:12

06.07.2024tarihinde Buyaka Watsons mağazasından Fatura kestirerek alışveriş yaptım. O gün eve geldiğimde müşteri hizmetlerini aradım ama faturanın e arşiv olarak mail adresime iletilmesini istedim. Müşteri hizmetleri talep oluşturduğunu söyledi ve görüşmeyi sonlandırdık. Telefonu kapattıktan birkaç dakika sonra beni tekrar arayarak talep oluşturamadığını sistemsel bir sorun olduğunu ve bu durumu çözebilmem için tekrar mağazaya gitmem gerektiği söylendi. Ertesi günü bu sıcakta mağazaya tekrar gittim ama mağaza bana biz e arşiv göndermiyoruz dedi kendileri talep oluşturmaya çalışacaklar mış. Sonuç olarak mail adresime iletilmesi gereken e arşiv fatura bana iletilmiyor. Kaç gündür uğraşıyorum. Bu sıcakta bir sağa bir sola gidiyorum. A*** G**** ya kos koca Watsons bir faturayı maile gönderemiyor mu?

12 Kasım 2024 16:31 (Şikayetten 4 ay sonra)
24 Kasım 2024 14:27
24 Kasım 2024 14:34

Konu hakkında aranıyorum ama sorunum çözülmüyor. Mağaza ile tekrar iletişime geçmem gerektiği söyleniyor. Ben zaten sorunu mağaza ile çözemediğim için şikayet vara yazıyorum. Mağaza ile kaç kere iletişime geçtiysem sorunumu çözmediler.

İlayda sonuçtan çok memnun

İlayda
08 Mayıs 2024 20:46
"Merhaba, çok hızlı şekilde tarafıma dönüş sağlandı, ürünüm teslim edildi, ilgili arkadaşlara çok teşekkürler."
Watsons Hemen Teslimde Yaşattığı Karmaşa Ve Temsilcinin İlgisizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Temmuz 2024 12:47

Merve
15 Aralık 2024 11:51
Melike sonuçtan çok memnun

Melike
06 Mayıs 2024 12:44
"Teşekkürler"
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 14:40

Watsons Kategorileri