Taylan sonuçtan hiç memnun değil

UPS İle Pasaport Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı

UPS İle Pasaport Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı
28 Ekim 2024 11:39

25.10.2024 tarihinde, Ankara'dan İstanbul'a yollanmak üzere Lüksemburg konsolosluğu tarafından UPS Türkiye'ye teslim edilen pasaportumu 5 gün sonra teslim etmeyi planlayan şirketinizden şikayetçiyim. Vizenin onaylanıp onaylanmadığını düşünmek yeterince büyük bir problemken, bir de 01.11.2024 tarihine aldığım biletimin vizem çıkmış olsa bile elime ulaşmama düşüncesi eklediğiniz için yazıklar olsun.

Ayın 25'inde size teslim edilen pasaportu ayın 30'una teslim etmek nasıl bir iş bilmezliktir, gerçekten gram açıklayamıyorum. Keza sizin tek işiniz, size verilen gönderiyi alıcıya en kısa sürede teslim etmek diye biliyorum ben.

Kargom herhangi bir alışveriş sitesinden alınma değersiz bir ürün de değil hani.

Ayrıca hafta sonu müşteri hizmetleriniz çalışmıyor, bugün de 29 Ekim diye çalışmıyor, kiminle muhatap olacağım ben?

Bir daha UPS ile çalışırsam da gelin yüzüme tükürün.

Taylan
Taylan
28 Ekim 2024 14:38

Ayrıca ben bu kargo işlemi için VFS Global şirketine ekstra 15 euro ödedim. Karşılığında VFS Global ve UPS Türkiye den aldığım hizmet budur. Ülkemin başkentinden ülkemin en yoğun şehrine 5 günde yollanabilen bir paket.

04 Nisan 2025 18:34
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 15:06
UPS Türkiye Sorumsuzluğundan Doğan Mağduriyet
UPS Türkiye Sorumsuzluğundan Doğan Mağduriyet

UPS Kargoda Kaybolan Pasaportlar Seyahatimizi Tehlikeye Atıyor

22 Kasım 2024 13:20
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 02:08

01 Aralık 2023 19:25