19 Nisan 2024 19:19

Soğanlık yeni şehir tantuni üzerinden Trendyol GO uygulaması ile Trendyol'a güvenerek bir sipariş verdim. Ürün bana boş ekmek olarak geldi. Yaklaşık 5 gün sonra arkadaşımla sipariş verecektim ve arkadaşıma firmanın böyle bir şey yaptığını söyledim. Arkadaşımın ısrarıyla tekrar aynı firmadan aynı hatayı yaparak sipariş verdik. Geçenkinde boş ekmek veren firma bu sefer bize ekmeği keserek artık ekmeğimi yetmedi bilmiyorum ama eksik ürün yolladı. Firma ile iletişime geçtim bana gülerek laubali bir şekilde porsiyon böyle dedi. İçi boş ekmek yollarken neden tam ekmek yolladıklarını sordum ve iade edeceğimi söyledim ve bana gülerek laubali deneyebilirsiniz dedi. İşlemi yaparken süreçten haberim yoktu. Ben karşıma alacağım firma Trendyol olarak düşünmüştüm ve bir de ne olsun iade talebim reddedildi. Sebebini aradığım zaman bana işletmeye sorduklarını ve işletmenin porsiyonda değişkenlik gösterdiğini belirttiğini söylediler. Ben firmaya önceki siparişimi mağduriyetimi attım orada porsiyonu gösterdim sonra eksik ürün olarak nitelendirdiğim yarım kesilmiş ekmeği attım ve firma bunları hiç dinlemeyip, incelemeyip gidip işletmeye soruyor. Ben neden siparişi sizden veriyorum ya da neden sizin üzerinden ücreti ödüyorum daha önemlisi size güveniyorum. Bunun kararını işi kötü bir şekilde yapan işletmeye bırakıyorsunuz. Bir çok insanı mağdur edersiniz bu şekilde. Resimlere bütün görüntüleri ekleyeceğim.

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol GO İade Talebi Reddedildi

03 Mart 2024 21:36
Trendyol GO İade Talebi Reddedildi

07 Kasım 2024 16:55

05 Kasım 2024 21:14
Trendyol Yemek Siparişimde Büyük Hayal Kırıklığı
Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 23:55