Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2023 01:06

Tommy Hilfiger'den bir çanta aldım. Bu çantayı daha önce mağazasında ve Boyner'de görmüştüm. Kendi sitesinden almayı tercih ettim çanta elime ulaştı ve sitesinde göründüğü gibi değil içinde iç cepsiz etiketsiz geldi. Müşteri hizmetlerini aradığımda mağazada aynı çanta içi etiketliydi dedim. Sitenizde de bu şekildeydi. Bana iç cepsiz geldi dedim. Mağaza da ürünler Farklı olabiliyor dedi. Dilerseniz iade edebilirsiniz diye teklife bulundu. T** hanım bende aynı çanta bir model var sitenizde de bu şekilde dedim evet görüyorum. Elimizde bir adet var sorgulayıp aynı mı size geri dönüş yapalım dediler. Ertesi gün aradıklarına ürünün bana gönderdikleri gibi olduğunu iade edip mağazadan alabilirsiniz dediler. Cep etiketli olanı böyle bir saçmalık hayatımda görmedim. Sürekli alışveriş yaptığım bir Tommy müşterisini kaybetti bilseydim kendi sitesinden değil Boyner'den alırdım. En azından firma sattığı ürün kendisinin de olmasa arkasında duruyor. Koskoca Tommy Hilfiger'a yakışmadı. Bana hatalı ürün gönderiyorlar tek bir model var her yerde aynı kendi gönderdikleri ürün Farklı mağazadan ya da başka bir yerden yenisini göndermek yerine müşterisini mağdur edip iade edin dediler. Çakma bir ürün almışız gibi sanki... Yıllardır kullanıyorum ürünlerini ama memnuniyetsizlikleri kendilerini bitirmiştir. Kesinlikte ilgi alaka yok.

Tommy Hilfiger Kullanılmış ve Eksik Gönderilen Çanta İçin Yetersiz Çözüm Sunuldu

06 Ekim 2025 12:14
tommy-hilfiger-kullanilmis-ve-eksik-gonderilen-canta-icin-yetersiz-cozum-sunuldu-2.jpg
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 21:20
Tommy Hilfiger Ürünleri Teslim Etmiyor
Tommy Hilfiger Ürünleri Teslim Etmiyor

27 Temmuz 2025 17:03
Hasibe sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 09:56
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 10:32
Tommy Hilfiger Yanlış Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi