Fatih sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 12:32

26.10.2024 tarihi için Tiktak tan Comfort + paketi olan Megane rezervasyonu yaptım. Rezervasyon saatim olan 21.00 da aracın başına gittim kiralamayı başlat deyince hata aldım. Müşteri hizmetlerini aradım uygulamayı silip tekrar yüklememi istediler yaptım ancak hata hala devam ediyordu. Şikayeti ilettiklerini söylediler ve kayıt oluşturdular kısa süre içerisinde döneceklerini söylediler. 21.40 civarı dönüş olmayınca tekrar aradım çünkü hava çok soğuktu ve aracın başında bekletiliyordum. Aramalarıma bir türlü yanıt alamadım. Yaklaşık 15 dakika boyunca sürekli aradım. En sonunda bir temsilci yanıt sağladı. Ona da tekrar anlattım durumu herhangi bir şey yapmadan beni ankete yönlendirdi. Hava çok soğuktu üşümüştüm ancak acil ihtiyacımdan dolayı tekrar aramayı denedim uzun uğraşlar sonucu bir başka müşteri temsilcisine bağlandım bu temsilci de beni bir birime aktaracağını söyledi ancak aktardığı birim kayıp eşya birimiydi yardımcı olamayacaklarını söylediler. Yani dalga geçer gibi alakasız bir birime aktarmışlardı. Tekrar bağlanmaya çalıştım. Bu sefer bağlandım ve çözüm alana kadar kapatmayacağımı belirttim 1 saatten fazla süre olmuştu ve gerçekten çok üşümüştüm artık. Bu sefer kayıt oluşturuldu ve özel bir numaradan arandım. Bana sistemsel bir arıza olduğunu yeni üyelerde böyle sorunla karşılaşıldığı belirtildi. Eğer 15-30 dakika arasında beklersem sorunun çözüleceğini ve telafisinin yapılacağı belirtildi. Ben de araca olan ihtiyacımdan dolayı o süreyi de bekledim yaklaşık 40 dakika olmuştu ve saat artık 23.00 a gelmişti aradım çözümün üretilemediğini yapacak hiçbir şeylerinin olmadığını belirttiler. Ücret iadesi yapacaklarını belirttiler. Ancak şu an itibariyle hala hesabıma iade yansımamış gözükmektedir. Beni 2 saatten fazla süre boyunca dışarıda bekletip çözüm üretemeyen Tiktak tan maddi ve manevi tüm haklarımı talep etmekteyim eğer bir çözüm üretilmezse tüm mecralarda hakkımı arayacağımı belirtirim.

Saygılarımla

Fatih
Fatih
31 Ekim 2024 19:57

Hala bir dönüş sağlanmadı mağduriyetim giderilmedi

01 Eylül 2024 02:40
Muhammet sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 09:39

14 Şubat 2024 16:51
Eren sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 09:34
Tiktak Arıza Nedeni İle Kiralama Bitirememe Ve Fazla Ücret Alınması