Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kiralama Sürecinde Elektronik Sorun Ve Ek Ücret Şoku

10 Kasım 2024 20:33

Tiktak üzerinden yapmış olduğum kiralama işleminin kiralamayı bitirme aşamasında, kurumun elektronik sorunundan dolayı aracı kilitleme aşaması ilerlemedi ve araç sürekli "Kontağın kapalı olduğundan emin olun" şeklinde bir uyarı verip kiralamamı bitirmedi.
Kurum, eğer kiralama geçmişime de bakarsa ilk kez kiralama yapmadığımı, süreci ne kadar iyi bildiğimi göreceğini belirtmek zorundayım. Kiralamayı bitir dediğim aşamada tutar 310 TL civarında bir tutar belirtirken, çağrı merkezine ulaşma, derdimi anlatma süreci derken benden 418 TL tahsil edildiğini gördüm.
Bu benim telefonum, operatörüm veya şahsıma ait olmayan bir sorunun fark ücretini ben neden veriyorum?
Hizmet alanınızdaki rakip firmada benzer sorunun aynısını yaşadım (ki getirden daha fazla işlem yaparım çünkü en ufak araçla ilgili geri bildirim verdiğimde arayıp araçlarının bakımına da önem veren firma, bu durumda sürüş güvenliği veriyor), ama 30 dakika içerisinde %100 memnuniyetle sorunu çözdüler.
TikTak'tan bugüne kadar hiçbir olumsuz bildirimime dönüş yapma gereği duymadılar. Arızalı diye bildirdiğim araçlar aktif kalmaya devam etti.

26 Haziran 2024 14:42
Zeynep sonuçtan memnun

13 Haziran 2024 19:39
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Çekilen Araç Ve Haksız Faturalandırma

15 Mart 15:54
Yanlış Çekilen Araç Ve Haksız Faturalandırma

04 Ocak 2024 23:32
Selin sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 22:23