Şanlıurfa Sürat Kargo Balıklıgöl Şubesi Ürün Teslim Etmiyor.

13 Ağustos 2024 15:55

Daha önce başıma gelen bir olay yine yeniden tekrar etti. Şanlıurfa Merkez şehir içinde ikamet ediyorum, Sıklıkla internet siteleri ( Trendyol vs. ) üzerinden alışveriş yapan biriyim. Bundan yaklaşık birkaç ay önce Trendyol'dan bir ürün sipariş etmiştim. Ve bu ürünü gönderen firma Sürat Kargo ile anlaşmalı olarak ürünlerini kargolatıyor. Siparişimden birkaç gün sonra Sürat Kargo'dan bana bir mesaj geldi; ilettiğiniz adres teslimat bölgesi dışında kaldığı için dağıtıma çıkarılmayacaktır. Sonrasında şikayette bulundum ve kargom adresime teslim edildi, ve geçen hafta sipariş ettiğim ürünle alakalı yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Her hafta bir ürün sipariş eden biri olarak adresime MNG PTT Aras Kargo'dan sorunsuz bir şekilde kargo gelmesine rağmen Adresim neden Sürat Kargo tarafından bana teslim edilmiyor.
Diğer kargo şirketlerinin dağıtım alanı içerisinde olan ve şehir içinde olan bu adres nasıl da dağıtım alanı içerisinde olmuyor. Daha önce yine aynı sorunu yaşadım ve çözüldü. Umarım Mağduriyetim giderilir ve Şanlıurfa Sürat Kargo Ekibi bir daha kimseyi mağdur etmez.

11 Ekim 2023 14:25

23 Ağustos 2024 16:59
Sürat Kargo Şanlıurfa Siverek Şubesinde Teslim Edilmeyen Kargolar Ve Kaba Çalışan

19 Aralık 2023 18:52

09 Kasım 2023 19:36