Cem sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım İnternet İçin Haksız Ücret Talebi

22 Kasım 2024 21:15

Merhaba
Geçtiğimiz aylarda Şok Net üzerinden 100 Mbps internet aboneliği gerçekleştirdim.
Ancak Ankara ilinde ikamet etmemiz ve artık aboneliğin olduğu Aydın Didim ilçesinde oturmadığım için aboneliğini yapmış olduğum ev internetini şu anda kullanamamaktayız.
Şimdiki Ankara ilinde bulunan ikametgahımda ise başka bir internet sağlayıcısı geçici olarak mevcut. Dolayısıyla bu sebeple "Şok Net üzerinden gerçekleştirdiğim aboneliği bir düre ile dondurmak istiyorum.''
Şok Net müşteri hizmetleri ile görüştüğümde Telekom altyapısını kullandığını ve dondurma yapamayacaklarını ilettiler; fakat abonelik sözleşmemde hesabı dondurabileceğim yazıyor
Şok Net şu an kullanmadığım halde her ay benden 429 TL internet bedeli talep ediyor.
Bu bedeli ödemediğimde kurulum ücreti ve aktivasyon ücretlerim yanıyor ve tekrar ödemek zorunda kalacağım.
Bu hukuksuzluk ve haksızlığın bir an önce giderilmesini yani hesabımın geçici olarak dondurulmasını istiyorum.
Bu konu ile ilgili olarak bana yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler

25 Kasım 2024 10:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Cem S., Talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Cem
26 Kasım 2024 13:04

Hala dönüş yapan olmadı. Şikayetim hala açık. Hesabımı 6 ay süre ile dondurun lütfen.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 12:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 21:36
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 17:04
Tolunay sonuçtan hiç memnun değil

Başlamayan Abonelik İçin Kurulum Ücreti Şoku Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

Tolunay