Merve sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Ekstra İstek Dışı Geri İade Süreci

23 Eylül 2024 13:29

11 Eylül 2024 tarihinde Ps5 Digital Edition Oyun Konsol+Dualsense Çift Kol siparişi verdim. Yurtiçi Kargo firmasının ürünü adresime teslim etmemesi üzerine 17 Eylül 2024 tarihinden itibaren neredeyse her gün Şok Marketler Müşteri Hizmetlerini aradım. Adres bilgilerimi güncelledim, kesinlikle iade istemediğimi, ürünün adresime teslim edilmesini rica ettiğimi paylaştım. Sistemde 5'ten fazla talep kaydım vardır. Özellikle 22 Eylül 2024 tarihinde aradığımda kesinlikle iade istemediğimi, ürünü hediye olarak aldığımı, ilgili aksiyonların hızlıca alınmasını rica ettim. 3 ayrı şikayet kaydı oluşturdum. Her aradığımda aciliyetimin aktarıldığı paylaşıldı fakat hiçbir talebime geri dönüş yapılmadığı gibi bu sabah ürün iademin gerçekleştiğine ve ücret iadesinin de tarafıma yapılacağına dair bilgilendirme SMS leri aldım. Üst düzey bir yetkiliyle görüşmek istediğimi ilettiğimde ise kimseye bağlanamadım, acil olarak aranmak istediğimi belirttiğim halde aranmadım. Bu ürün iadesi benim isteğim dışında gerçekleşmiştir. Mağduriyetimin giderilmesini ve ürünün tarafıma teslim edilmesini rica ediyorum. Sorun çözülmediği takdirde ilgili kuruluşlara şikayetlerimi yapacağımı bildiriyorum.

23 Eylül 2024 13:33 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Merve
Merve
23 Eylül 2024 15:00

Konuyla ilgili gün içinde geri dönüşünüzü bekliyorum.

23 Eylül 2024 15:05

Değerli Müşterimiz, Yapılan ödemeler sonradan taksitlendirme işlemi yapılamamaktadır. Konuyla ilgili taksit imkanı için bankanızla görüşme sağlayabilir veya siparişinizi iptal ederek şubelerimizin kasa noktasından taksitli sipariş oluşturabilirsiniz. İyi günler dileriz.

23 Eylül 2024 15:06

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

PS5 21 Gün Teslimat Süresi Olan Şok Market

23 Nisan 2024 19:14
PS5 21 Gün Teslimat Süresi Olan Şok Market
ps5-21-gun-teslimat-suresi-olan-sok-market-2.pdf
Duygu sonucu yetersiz buldu

08 Ağustos 2024 21:52

27 Şubat 2024 13:13
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 14:20
Şok Marketler Ps 5 Sipariş