Yavuzhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 14:58

Şok Marketten aldığımız kurutma makinesi önce kargoya verildi belirtildi ve internet sitesinde kargo takibi oluşturuldu. Aradan biraz zaman geçti, kargo hareketlerinde değişiklik olmayınca Horoz Lojistik ile görüştük. Horoz Lojistik kargonun kendilerine teslim edilmediğini belirtti. Tekrar Şok market ile görüştüğümüzde "kargo çıkmamıştır, bizdedir, 15-20 güne gelir" gibi garip bir bilgilendirmeden daha fazlasını alamadık. Şimdi kimseye sormadan, haber vermeden iade süreci başlatılmış hatta iade onaylanmış ve "ücret iadesi yapılabilir" deniliyor. 18 Haziranda satın aldığımız ürünün, muhtemelen mağazadan bile çıkmadan 22 temmuzda iade edileceğini öğreniyoruz. Aynı ürünü şimdi almaya kalksak aradaki fark en az 1000₺. Şok market bu süreçte sadece bizi mağdur etti.

22 Temmuz 2024 19:35 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürünün adını detaylı şekilde ve provizyon numarasını bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

22 Temmuz 2024 21:59

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Yavuzhan
Yavuzhan
26 Temmuz 2024 15:40

İlgili birimlere ilettiğiniz şikayet hakkında tarafımıza bir dönüş sağlanmadı. Bizden habersiz iptal ve iade ettiğiniz ürün hakkında ne bilgi ne de haber aldık. Şikayet kaydı oluşturduk demekle maalesef problemler çözülmüyor.

Aziz sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 01:48
Burak sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 16:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 16:47
Şok Market'te İptal Kabusu Ve Geciken İade
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Çamaşır Makinesi Teslimatında Ve Kurulumunda Yaşanan Büyük Sorunlar

02 Eylül 2024 21:01
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 10:59

Şok Marketler Kategorileri