Ahmet sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2023 09:59
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“FLO üzerinden Slazenger markalı 2 ürün sipariş etmiştim FLO çapraz kargolama sonucunda kaybolan ürünü bir türlü kabul etmedi sorunu bir buz dağına dönüştürdü. FLO markası konuyla hiç ilgilenmezken marka arayıp ilgilendi ve FLO'nun yapmadığı ödemiyi yaptı markaya ve çalışanlara ilgileri müşteri sorunlarını göz ardı etmeyerek takip ettikleri için Teşekkürler ediyorum iyi çalışmalar. Her seferinde aynı müşteri temsilcisi ile görüşmek konusunda çok iyi bir politika sürekli konuyu tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmıyorsunuz.”

Slazenger iki adet kargolandığı iddia edilen ürün elime 1 adet ulaştı. Elimdeki kargo poşetini kargoyu teslim aldığım saatteki Aras Kargo'nun şirket kapısından girerken elinde 1 kutu ile girdiği video görüntülerini paylaşmak istedim. Ancak cevap alamadım. Kargo getiren Aras Kargo şubesine gittim. Kargo poşetimi gösterdim. Adam incelerken "abi zaten bak üzerinde Slazenger Pera Koşu & Yürüyüş Erkek Ayakkabı Beyaz Beden: 43 | Adet: 1" yazıyor. Aktarma istasyonunda yanlış etiket yemişsin, kargolar karışmış dedi. 1 kod paylaşarak 2 ayakkabıyı da teslim almış oldum. Dikkatli bakınca bütün irsaliye dahil kargonun sadece son aktarma kısmında benim adımın geçtiğini anladım. Başkasının kargosunu teslim almış bulundum ve paylaştığım teslim alma kodu ile bana gelmesi gereken iki ayakkabı yerine 1 ayakkabıyı teslim almış oldum. Ben de 2. Gri renkli ayakkabının da farklı bir satıcı ile geleceğini sanıyordum. İrsaliye üzerindeki adı geçen şahsı aradım. Kendisine gelen gri renkli bir ayakkabı olduğunu, siparişi yanlış olduğu için iade ettiğini söyledi. 1 ayakkabı teslim aldığını belirtiyor ama belki de benim 2 ayakkabım da tek siparişte bu şahıs tarafından teslim alındı. İkinci şahısla tek ortak noktamız aynı ayakkabıyı 42 olarak sipariş etmemizdir. Para iadesi bekliyorum. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim, kimse ilgilenmedi.

01 Haziran 2023 10:23 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli müşterimiz gün içerisinde sizleri aradık fakat ulaşamadık. 0850 480 76 16 numaralı Müşteri Hizmetlerimize 09:00-18:00 saatlerinde ulaşım sağlayabilirsiniz.

19 Haziran 2023 14:57

Değerli Müşterimiz yaşamış olduğunuz mağduriyetten kaynaklı özür dileriz. Gün içerisindeki görüşmemize istinaden vermiş olduğunuz iban numarasına gün içerisinde iade ödemesi yatırılacaktır. İyi Günler Dileriz.

Ahmet
Ahmet
20 Haziran 2023 09:17

Slazenger Den Bir Türlü Kargoya Verilmeyen Sipariş.

23 Şubat 2024 16:12
Erdinc sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2023 16:39
"İlgilenenler için teşekkür ederim"
Slazenger Dan 2 Ayakkabı Aldım Eksik
Fahreddin sonuçtan hiç memnun değil

Fahreddin
17 Kasım 2023 19:32
Slazenger Eksik Ürün Geldi.
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 11:51
Slazenger Yanlış Ürün Ve Sorumsuzluğu
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 02:10