Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Sınav Dershanesi Çocuğunuzu Boşuna Kaydettirmeyin

17 Haziran 2023 15:50

2022-2023 yılında çocuğumu ben Gaziosmanpaşa daki şubenize kaydını yaptırdım. Hiçbir şekilde verilen eğitimden çocuğum verim alamadı. Okuldaki derslerden bile dershanede geriydiler özellikle matematik dersinde dönem bitti okullar ders işlemeyi bıraktı. Dershanede hala konu işlenmeye devam ediliyordu okuldan geri kalındıktan sonra ve çocuğuma hiçbir bilgi katkısı olmadıktan sonra buraya göndermenin ne anlamı var ben çocuğumun 2023-2024 yılları için ödemesini yaptıktan sonra öğrendim. Kaydını sildirmek istedim ama paranın geri iadesi en az 3 ay içinde olacağı söylendi. Zaten mağdur durumdayız. Bir de uzun bir süre içinde geri ödemesi yapılacakmış parayı bizden gününde istemeyi biliyorlar? En kısa zamanda geri ödemenin yapılmasını arz ederim.

21 Haziran 2023 23:31

Bugün sınav dershanesinin müdürü benimle iletişime geçti kendisi ben kaç defa yetkili birisiyle konuşmak istememe rağmen benimle iletişime geçti oda şikayet yazdıktan sonra bana kalkıp ta dedikleri şey su sözleşmeden fes ettiğiniz için ödediğiniz paranın %10 ceza parası kesileceğini söyledi müdür bey ben bu sözleşmeden sene içerisinde değil daha sezon başlamadan fes ettim keyfi bir durum değil sınav dershanesinin ne kadar kalitesiz bir yer olduğunun farkına vardım çocuğum 1 senesini daha burda çöpe atmasın diye ben bu %10 kesintiyi kabul etmiyorum benimle derhal sınav dershanesinin genel müdürünün iletişime geçmesini arz ederim eğer hata aranacaksa bu kurumun hatası benim değil ben kuruma güvenim kalmadığı için sözleşmeyi fes ediyorum en yakin zamanda ödediğim paranın geri iade edilmesini istiyorum

21 Haziran 2023 12:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın A.Ç Şikayetiniz ilgili kurum yetkilisi ile paylaşılacaktır.

Kızımı 7. Sınıfta oğlumu ise 11. Sınıfta bu dershaneye yazdırdım maalesef. Bugün kızım LGS oğlum ise YKS ye girecek. Evet 2 yıldır çocuklarım buraya gitmekte. İlk yazıldıklarında büyük bir şevkle gidiyorlardı. Ama maalesef zamanla istemeye istemeye gitmeye başladılar. Dershanedeki öğretmenler birkaç tane başarılı öğrenci bir şekilde bulmuş ve sürekli WhatsApp durumlarda onları paylaşırken diğerlerini hiç önemsemediler en azından benim çocuklarımı önemsemediler. Her ay sonu para diye arayanlar beni altı ayda bir durumları ile ilgili aradılar ki buradan ilgiyi ölçün. YKS öğrencime son ay TYT biyoloji dersi vereceğiz dediler ama o dediklerini bile aaa öylemi dedik diyorlar. Sanki aptalım. Çocuklarım dersten dershaneden soğudu sayelerinde. Çocuklarıma nasıl böyle bir kötülük yapabildim hala kendimi af etmiyorum. Lütfen lütfen lütfen sizlerde çocuklarınıza böyle kötülük yapmayın rica ediyorum. Tabi bu arada gerekli resmi yerlere de şikayetimi yapacağım

Derya sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 12:09
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 10:34

14 Haziran 2023 12:00