Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Safir Akademi Menajerlik & Ajans Çocuk Projeleri İçin Yanıltıyor

01 Kasım 2023 11:54

Oğlum için başvururken acil gelmemi istediler ve bir sürü çocuk projeleri olduğunu söylediler. Parayı verdim ama sesleri kesildi. Paramı geri istiyorum, aksi takdirde gereken her yere başvuracağım.

03 Kasım 2023 18:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, isim soy isim nedir?

Özlem hanım hala bekliyoruz, size yardımcı olabilmemiz için bize çocukların bilgilerini yazabilir misiniz?

Merhaba neden şikayetle alakalı yardımcı olmak istemimize rağmen bilgi paylaşmıyorsunuz? Bizde gerçek bir kaydınız olmadığı için olabilir mi? Sahte şikayetler ile Kasten marka kötülemek nedir biz size dava açarak gösterelim o halde. İyi günler

25 Haziran 2025 00:49

Cevabınızı görmedim durduk yere de kimseye iftira atacakta değiliz isim r*** e***

Gülben
Gülben

Bugün çocuğum için bu ajans tarafından arandık ve “Çocuğunuz bir dizi için uygun görülmüştür, sizi ajansa bekliyoruz, kayıt ücreti almıyoruz” denilerek davet edildik. Telefonda özellikle kayıt ücreti olup olmadığını sordum ve kesinlikle olmadığını söylediler. Ajansa gittiğimizde önce bize bir form doldurttular. Ardından içeri alındığımızda bu kez “eğitim almadan kayıt yapamayacaklarını” söylediler ve zorunlu eğitim dayattılar. Yani başta ücretsiz denilen kayıt, eğitim bahanesiyle ücretli hale getirildi. Bu tamamen yanıltıcı ve insanları kandırmaya yönelik bir davranış. Gerçek bir cast ajansı böyle çalışmaz. Bu tür uygulamalar mağduriyet yaratıyor. İnsanların dizi seçmesi varmış gibi çağrılıp sonradan para talep edilmesi kabul edilemez.

Özlem

Yalan dolan şeyler insanları böyle kandırarak para kazanıyorlar yazık ki bu günlerimize

04 Aralık 2024 16:00
4 Aydır Beklenen Fotoğraflar Ve İade Talebi
Dost sonuçtan hiç memnun değil

Dreamcast Ajansında Kayıt Sorunu Ve İletişim Eksikliği

28 Mart 2025 11:21