Kartal Anatolium AVM Playland

Aygül
22 Haziran 2024 11:43

21.06.2024 tarihinde Kartal Anatolium AVM Playland'e gittik. Orada oynayan bir çocuğun velisiyle tartışma yaşadım. Oradaki velinin tutumu ayrı bir konu, fakat en başta suçlu çalışanlar olduğu için yazıyorum. Orada dört tane Barbie evi var fakat bebek yok, benim kızım görmedi. Sağa sola baktı, görmedi. Sonra 5-10 dakika sonra bir kız buldu. Bebeği önümdeki araba oyuncağının yanında duruyordu, ben görmedim. Kızıma 'Git, oradaymış' dedim, gitti kızın elinden aldı. Meğerse sadece bir tane varmış, önümdeki oyuncaktan ben göremedim. Yakın tarihte gelmiştik, o zaman iki tane bebek vardı. Daha sonra çocuğun babası bağırmaya başladı, 'Kızımın elinden almaya mı teşvik ediyorsunuz?' diye. Ben de görevliye sordum, 'Başka bebek yok mu?' diye. Para verdiğimiz yerden, bankonun oradan bebek getirdiler. Mübarek günde yapılacak şey mi? Bebekleri, oyuncakları saklayacaksanız, oyun yeri diye içeri veriyoruz çocuğu. Ben bu tutarsız adamla muhatap olmak zorunda mıyım? Gereken uyarıların yapılmasını istiyorum. Halbuki sevmiştik orayı, hem çalışan hem veli bizi soğuttu, eğlencemiz burnumuzdan geldi.

Playland Oyun Alanında Güvenlik İhlali Ve Personel Tarafından Saldırgan Davranış

Sevinc
20 Eylül 2025 17:14
1758530643363.fis.jpg
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Playland Oyun Alanında Yetersiz Personel Ve İlgisizlik

04 Mayıs 2025 20:20

Playland Oyun Alanında Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Sorunlu Çalışanlar

17 Haziran 2025 23:31
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Süresi Bitmeden Çocuğuma Uyarı Yapıldı

30 Haziran 2025 22:33