Evkur'un Hatalı Philips Dikey Süpürge Satması

Evkur'un Hatalı Philips Dikey Süpürge Satması
18 Mayıs 2023 23:41

Evkur'dan aldığım Philips dikey süpürge 5 ay içerisinde 2 kez servise gitti. Ürünü aldıktan sonra 1 ay bile kullanamadan ürün hata vermeye başladı. Servise götürdüm tamir ettiklerini söyleyerek süpürgeyi teslim ettiler ama ürünü alıp eve geldiğimde tüm şikayetleri devam ediyordu. İkinci kez servise götürdüm ve ürünün hatalı olduğu ve düzelmemesi üzerine bir belge düzenlemelerini rica ettim yetkililerle görüşüp geri döneceklerini söylediler. Ürün parantez hatası vererek kapanıyor, e4 hatası veriyor, şarjdayken ekranı gidiyor, yatak başlığıyla yatağı süpürürken garip bir ses çıkartıyor, tüm parçalarını temizleyip özenli kullandığım ve hiç düşürmediğim halde bu sıkıntılar var. Ürünü alalı 5 ay oldu. Tüm taksitlerini ödedim fakat ürünü kullanamadan mağdur oldum. Ürünün iadesini talep ediyorum.

Gözde
Gözde
22 Mayıs 2023 12:26

Lütfen tarafıma telefonla dönüş yapar mısınız

24 Mayıs 2023 15:58 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Kısa süre içerisinde size ulaşılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

02 Haziran 2023 13:35

Sayın K., Yetkili servisimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda, süpürgeniz şu an normal bir şekilde şarj oluyor ve çalışmaktadır. Servisimize ulaşarak, süpürgenizi test edebilir ve teslim alabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Eralp sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 11:55
Tuğba sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2023 00:59
"Sorunlu parçayı yenisiyle değiştirip yardımcı olduğunuz için teşekkürler ederim"
PHILIPS  Dikey Süpürgemin Değişimini İstiyorum
PHILIPS  Dikey Süpürgemin Değişimini İstiyorum
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 00:44
Philips Aqua Trio Süpürgemde E5 Hatası Ve Yetersiz Hizmet

Philips Ev Aletleri Aqua 9000 Üçlü Dikey Süpürge E5 Hatası Veriyor Şarj Olmuyor!

03 Aralık 2024 14:20

18 Temmuz 2024 18:30