03 Ocak 2024 12:04

22 Aralık Cuma günü Metal Oto bayinizden 34 *** 92 plakalı Peugeot XP400 motosiklet satın aldım. Ancak koltuk selesinin üzerindeki dikişlerde hata olduğunu fark ettim ve firma yetkililerine görsellerle birlikte bir e-posta ilettim. Firma satış yetkilisi U**** Bey kısa sürede geri dönüş yaparak garanti başvurusunda bulunduğunu ve garanti kapsamında değişimin yapılacağını iletti. O günden beri hala, İstoç'tan stok durumu kontrolü beklediklerini ve eğer stokta yoksa yurt dışından tedarik edileceği bilgisini bekliyorum. Parasını tamamen ödediğim sıfır motosikletin selesinde bulunan bu dikiş hataları sebebiyle, taahhüt edildiği üzere garanti kapsamında en kısa zamanda değişimini talep ediyorum. Satış sonrası hizmetin satıştan daha önemli olduğu açıktır. Bir motosiklet selesi değişimi için bu kadar uzun süre bekleniyorsa, diğer parçalar için gerekecek bekleme süresinin de yeni müşteri kaybına neden olacağı bilinmektedir. Eğer stoklarınızda mevcut değilse, elinizdeki sıfır olan filodaki motosikletlerden bile temin edilebilir; yeter ki yapılmak istensin. 25 yıldır motosiklet kullanıcısıyım. Çok farklı motosikletler ve markalar kullandım; markayı marka yapan, satış sonrası hizmetlerin hızlılığı ve ilgilidir. Konuyla ilgili en kısa zamanda dönüş yapılmasını ve garanti kapsamında koltuk değişimi yapılmasını talep ediyorum. Şasi numarasının son dört hanesi 1446'dır.

Cenk
Cenk
04 Ocak 2024 12:39

Firmadan halen bilgi bekleniyor

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Parça Bekleme Süresinin Aşılması Ve Mağduriyet

Veysel
19 Eylül 2025 16:54

Burak
25 Şubat 2025 20:51

Peugeot 408 Gt Bozuk Araç

23 Mayıs 2024 13:43
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Peugeot 408 Gt Araçta Hasar Çıkması

Özgür