Pegem Akademi Kitaplarda Vadettiğini Yerine Getirmeyerek Mağdur Etti.

01 Eylül 2023 12:38

Pegem Akademi 2024 Ezberbozan Matematik Soru Bankası kitabını aldım. Online video çözümlü olduğu yazıyordu üzerinde. İçinden çıkan kodu aktive edip sitelerine girdiğimde "İçerikler düzenlenmektedir. Çok yakında erişim sağlayabilirsiniz." yazıyordu. Ortada ne video çözümü ne var ne bir şey. YouTube'da da yok. 500 lira para verip ders çalışmaya başlamak için Pegem'in keyfini beklemek gerekiyor. İade ile uğraşamayacağım ama artık ne Pegem'den bir kaynak alırım ne de KPSS çalışan eşime aldırırım.

01 Eylül 2023 15:23 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba; Kitabınızın önsöz kısmında video dersler kısmının hibrit kitap alanından yer alacağına dair bilgilendirme mevcuttur. İçerisine tıkladığınızda içeriklerin peyderpey yüklendiğini görebileceksiniz. Bilgilerinize.

01 Eylül 2023 15:41
Pegem Akademi Kitaplarda Vadettiğini Yerine Getirmeyerek Mağdur Etti.

Peyderpey diyorsunuz da hiçbir şey yüklenmemiş. Hani bir kısmı yüklense de biz başlasak devamı sonra gelse yine anlayacağım. Millet şimdiden derse başlıyor. Sizin için belli ki her şey kitabı satana kadar. Video çözümlü diye Pegem'i tercih ettim. Bilseydim böyle bir durum olacağını gider daha ucuz kaynaklar tercih ederdim. Onlarda da video yok sizde yok nasıl olsa. Daha ucuza gelirdi.

04 Eylül 2023 13:36
04 Eylül 2023 13:42

Ben bu şikayeti yaptığımda hibrit kitabı tıklayınca bir şey açılmıyordu. Şimdi kitabı yüklemişsiniz. Teşekkürler

04 Eylül 2023 14:03

Kitabın içerikleri bir süre önce yüklenmeye başlandı ve yüklemeler devam etmektedir. Kitabı açtıktan sonra sayfalarda ilerlediniz mi? İlk 5 sayfa kitabın künye, ön söz, adım sayfası... Gibi kısımları içermektedir. Bilgilerinize. İyi günler dileriz.

Pegem Akademi Soru Çözümleri Yok

Bedrettin
22 Ekim 2023 19:54
Pegem Akademi Soru Çözümleri Yok

23 Haziran 2024 15:42
Merve sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 17:32
Aktivasyon Kodu İle Video Çözümlerine Erişemiyorum, Destek Alamıyorum
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Pegem Akademi Video Erişim Süresi Hakkında Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

22 Ağustos 2025 18:00
pegem-akademi-video-erisim-suresi-hakkinda-eksik-bilgilendirme-magduriyeti-1.jpg

KPSS Kitaplarının Çözüm Videolarına Erişim Sorunu Yaşıyorum

13 Ekim 2025 11:58