Paycell Fatura Ödeyemiyorum Hata Veriyor

Gizem
01 Ekim 2024 00:56

Paycell müşteri hizmetleri, öncelikle faturayı neden ikiye ayırdığınızı anlamış değilim. Turkcelli değilim Superbox için Turkcell hattım var. Telefona ödeme yapılmadı diye mesaj alıyordum ama mesajda yazdığınız numarayı ben her ay ödüyordum.

Yanıltıcı mesaj sandım çünkü mesaj adresi Turkcell değil. Israrla bugün son ödeme günü deyince Paycell yükledim. Bu arada Turkcell uygulamasına giremiyorum önce onu denedim mesaj istiyor benden, ilgili hat modemin içinde ve modem olduğum konumda değil.

Paycell'den bakiyem ile fatura ödeme işlemi yapmak istiyorum. Ödeme işlemi sırasında tutarın değiştiğini ve ödeme yapmak istediğim yerde kurum ile mutabakat işlemi yapılıyor mesajını gördüm. Şu an işlem yapamıyorum. Çözüm için yardım eder misiniz? Ben nasıl ödeyeceğim.

01 Ekim 2024 00:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

01 Ekim 2024 08:01

Paycell Kart İle Fatura Ödeme Sorunu