Özel Çamlık Tıp Merkezi Muayene Ücretleri Ödediğim Yerde +enjeksiyon Ücreti Alınması

17 Mayıs 2023 11:34

Eşimi yüksek ateş ve kulak ağrısı şikayetiyle götürdüm 4 adet iğne yazdılar. 350₺ muayene ücretleri ödediğim yerde+ enjeksiyon ücreti adında tekrar 15 ₺ daha ücret ödeyeceğinizi söylediler. Ödeme yapmazsak enjeksiyon yapamayacaklarını ( reception da) oturan ismini hatırlayamadığım esmer uzun dalgalı saçlı bir hanımefendi itirazım sonrası bana kabaca bir üslupta burası özel bir hastane buraya geliyorsanız ödeyeceksiniz ödeme yapmak istemiyorsanız devlet Hastanesi'ne gidin o zaman şeklinde bir ifade kullandı bu tarz psikolojisi iyi olmayan ve insanlarla argo konuşabilecek kadar özgüveni kendisinde gören bir işletme. Ayrıca ikinci katta bulunan yetkili kişiye durumu anlatmama rağmen laf kalabalığı yaparak ya aslında öyle demek istememiştir biz onu uyarız koruma çabasını hastasına göstermemiştir sonuçta eşim ben bunlarla meşgulken ödemeyi yapmış ve bizim mağduriyetimiz giderilmemiştir. Tedavimiz yarım bırakılmıştır. Receptiondaki çalışan hanımefendi de aklanmış olup orada aynı şekilde görev yapmaya devam edecek

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Yetersiz Tedavi

29 Ocak 2025 23:03