Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek AVM'de Güvenlik Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

18 Kasım 2024 02:20

Yıllardır her hafta Afyona gitmekteyim ve her gittiğimde de Özdilek AVM’ye uğrayıp yemek yer, marketinde alışveriş yaparım. 25.10.2024 tarihinde de Özdilek AVM’ye gidip aracımı otoparklarına park ettim ve mağazaya girdim. Çıktığımda aracıma çarpıldığını görüp hemen Müşteri Hizmetlerine durumu bildirdim. Bir güvenlik görevlisi gelip beni kamera odasına götürdü. Hem kamera odasına giderken hem de odada bulunduğum sürede 2-3 kez aracımın yanındaki aracın plakasının anons edilip sürücüsünün çağrılmasını istedim. Kameradan teşhis edilmeyi beklerken araç sahibinin gidebileceğini belirttim. Fakat bu isteğim yerine getirilmedi. Ben araç sürücüsünün çağrılmasını istedikçe güvenlik şefi kamerada görmeden müşteriyi çağıramayacağını söyledi. Önce tespit edilip sonra çağrılacağı söylendi. Tabi bu arada öngördüğüm gibi araç alışveriş merkezinizden ayrıldı. Tam çıkarken güvenlik şefi telsizden aracın durdurulmasını istedi ama araç durdurulamadı ve gitti. Aracıma çarpan aracın o araç olup olmadığını bilmiyorum. Bununla birlikte o aracın ön tamponunun belirli yerlerinde benim aracımın rengi vardı. Dolayısı ile isteğim yerine getirilip sürücü çağrılsaydı bunu aracın sürücüsüne sorabilirdim. Duruma göre Trafik ekiplerini çağırabilirdim. Güvenlik şefi otoparkta park halindeki araçlara çarpılması olaylarının çok sık olduğunu belirtti. Fakat Özdilek AVM müşterilerine o derece değer vermiyor ki doğru dürüst bir kamera yerleştirme planı oluşturmamış. Kameraların yerleştirilme planından dolayı aracıma çarpılma anını tespit edemediler. Müşterilerine önem veren bir firma park alanına 8-10 tane fazla kamera koyar ve tam olarak tüm araçları izlerdi. Döner kamera yerine her anı kaydeden sabit kamera kullanırdı. Bu yaşadığım deneyimden anladığım kadarıyla maddi kaybımız umurlarında değil. 3 hafta önce bu durumu Müşteri Hizmetlerine de bildirdim ama iletişime bile geçmediler. Bu vurdumduymazlıkları nedeniyle aracıma çarpan sürücünün suç ortağı olduğunu değerlendiriyor ve zararımı Afyon Özdilek AVM’nin tazmin etmesini istiyorum. 8 ay önce de market kısmında insan sağlığını tehdit eden hijyenik olmayan bir durum görmüştüm. Bu yazının konusu olmadığı için onu şu an detaylandırmayacağım ama ben Afyon Özdilek AVM’nin müşterilerini umursamadığını düşünüyorum. Bu kalitesiz hizmet veren yere bir daha gitmeyeceğim.

18 Kasım 2024 08:02 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

18 Kasım 2024 16:14

30693677 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, misafirimize telefon yoluyla ulaşılamadığından e-posta ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Bebek Bakım Ve Emzirme Odalarının Ayrılmaması Aileleri Zorluyor

Özlem
26 Ekim 16:29
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Alarmı Çıkartılmayan T-shirt Ve Kısa Sürede Hasar Gören Çanta İçin Çözüm Sunulmadı

Funda
16 Eylül 20:25

İade İşlemi 20 Gündür Sonuçlanmadı, Mağazadan Net Bilgi Alamıyorum

İremnur
22 Ağustos 16:50
İade İşlemi 20 Gündür Sonuçlanmadı, Mağazadan Net Bilgi Alamıyorum
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Kazandığım Ücretsiz Oto Yıkama Fişleri Aniden Geçersiz Sayıldı, Mağdur Edildim

Nurullah