Mehmet sonuçtan çok memnun

Öz Has Bingöl Otobüs Bileti Ücret İadesi

09 Ocak 2024 11:58
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Telefon İle görüştüğüm Bayan eleman çok ilgiliydi zaten ben arayıp sorunumu belirttiğimde olay ile ilgileniyordu kendi ismim ve soy ismimi söyledi ve oluşan teknik sorunu bildirip ve giderdiğinde tekrardan benim ile iletişime geçip bilgilendirdi ilgi ve alakası için ona da ayrıca teşekkür ediyorum.”

12.01.2024 tarihinde Adana'dan Bingöl'e saat 22:00'de 2 adet otobüs bileti aldım ama sonra iptal etmek zorunda kaldım. Biletleri Öz Has Bingöl internet sitesinden aldığım için oradan iptal ettim. İptal işlemi sırasında ücret iadesi için firma ile görüşmem gerektiği belirtildi. Görüştüğümde, bana ücret iadesi konusunda Obilet ile görüşmem gerektiği söylendi. Ücret iadesinin ne zaman ve kim tarafından gerçekleştirileceği konusunda bu süreç hakkında yardımcı olur musunuz?

11 Ocak 2024 14:45

İlgi ve alakanız İçin Teşekkür Ederim.

11 Ocak 2024 14:55

11 Ocak 2024 00:06
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 11:50

22 Kasım 2024 07:58