İbrahim sonuçtan memnun değil

Sıfır Opel Araçta Tavan Boyalı Çıktı

Sıfır Opel Araçta Tavan Boyalı Çıktı
06 Haziran 2024 14:13

İzmir Şemikler Opel Arkas dan Eşim üzerine kayıtlı Crossland aracı 15 Mayıs 2024 saat 16.30 sularında teslim aldım. Aracımı hiç vakit kaybetmeden Dynobil oto ekspertize götürdüm. Tavanı komple boyalı çıktı. Aracın her tarafında boya kalınlığı 90 mikron civarı. Tavanı ise 140- 180 mikron civarı çıkıyor. 15 Mayıs'ta mesai bitmiş olduğu için 16 Mayıs'ta Aracı İzmir Şemikler Opel Arkas a teslim ettim. Aracın misli ile değiştirilmesini talep ettim. Boya kalınlıkları ölçülecek diye iş emri açtılar. 6 Haziran 2024 te Opel Türkiye sonucu bildirdi bu boyadan dolayı araçta değer kaybı olmadığına karar vermiş. Aracı değiştirmiyor. Ben sıfır araba aldım ama tavanında sonradan yapılmış boya var. Bu arada Opel markasının artık Alman markası olmadığını yeni öğrendim. 2 yıl önce başka bir şirkete satılmış. Opel artık Alman markası değilmiş. Sonuç da böyle oluyor. Şimdi bir çok masraf yaparak dava açacağım. Bu masrafları yapamayacağımızı düşündükleri için böyle yapıyorlar. Bu defa sonuna kadar hakkımı arayacağım. Bu siteden gelişmeleri paylaşacağım. Artık o meşhur Opel in ne halde olduğunu bilin isterim.

06 Haziran 2024 19:44

Alman markası derken. General motors Opel'i 2017'de Group PSA a ve Ocak 2021 de de Fiat Chrysler automobiles birleşimi Stellantis otomotiv şirketine geçmiştir. Bu şirket Peugeot, Citroen, Fiat markalarını da kapsıyor. Ülkemizde sıfır araçlarla ilgili sorunlar orta da.

Onur
Onur

Merhaba bende dün eşime sıfır km bir Opel Crossland aldım. Hemen ekspertize Oto Rapor'a götürdüm. Aracın her yeri 90-110 mikron çıkarken tavanı 110-140 mikron çıktı. Hangi eksper orijinal olduğunu söyledi ve raporu bu doğrultuda verdi. Sizin süreç nasıl işledi ve son durum nedir merak ettim açıkçası.

Opel Mokka'da Hayal Kırıklığı: Tavan Boyası Sorunu

Emine
12 Ekim 2024 09:43
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
13 Aralık 2024 01:08