Cem sonucu yetersiz buldu

Mondi Yatak & Baza Şikayet

Mondi Yatak & Baza Şikayet
15 Mayıs 2024 07:43

Mondi marka yatak ve baza aldık, 4 yıldır kullanıyoruz. Ancak son iki yıldır yatak yaylarının çok kötü olduğunu ve yatağın çökme yaptığını fark ettik. Ayrıca baza da aşırı derecede ses yapıyor. Mondi'ye konuyu e-posta yoluyla bildirmeme rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Aldığımız ürünün 3-4 yıl içinde bu şekilde rahatsız edici olması ve yaylar için 10 yıl garanti verilmesine rağmen yaşadığımız sorunlar nedeniyle mağdur olduk. Lütfen problemin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

15 Mayıs 2024 07:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

20 Mayıs 2024 16:13

02 Haziran 2024 20:20

Konuyla ilgili servisten yetkili geldi, baza konusunda ki şikayetimizin doğru olduğunu 1 hafta içinde servis götürüleceği söylendi fakat yatak ile ilgili çökme konusundaki şikayetimize karşılık yetkilinin verdiği cevap "çökme normal, yayın yataktan çıkmış şekilde olması gerekiyormuş" böyle bir garanti kapsamı olabilir mi? 10 yıl garanti süresi niye var o zaman. Yatak ortasından yayın özelliğini yitirdiği bariz şekilde belli ve servis yetkilisine göstermeme rağmen aldığımız cevap çok şaşırtıcı gerçekten. Yatağımızın yenisiyle değişimini talep ediyoruz. 02.06.2024 / 1 hafta önce bazamız tamir için servise götürüldü, yatak için ise yukarıda belirttiğim gibi yayın yatak dışına çıkması gerekiyormuş gülünç gerçekten. Lütfen gerekli desteği sağlayınız.

18 Temmuz 2024 08:32

Mondi Home Yatak Gıcırtısı Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

03 Haziran 2025 11:12
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 12:10
Esra sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 03:06
Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 08:06