Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Su Damlatan Mitsubishi Klima İç Ünitesi

23 Ağustos 2024 17:35

Mitsubishi marka klimanın iç ünitesi su damlatmaya başlayınca hem bu sorunu gidermek hem de bakım yaptırmak için oturduğum yer olan Kartal'daki yetkili servis olan Değişim klimayı birkaç kez aradım ancak açan olmadı. Bunun üzerine Mitsubishinin müşteri hattını aradım ve beni Maltepe servisi Arda klimaya yönlendirdiler. Arda klimadan gelen arkadaşlara iç ünitenin su damlattığını söyledim. Klimanın bakımını yapıp, su damlatmaya uzun bırakılan su tahliye borusunun sebep olduğunu söylediler kısaltıp gittiler. Gün içinde klimayı çalıştırdığımda damlatma sorunu devam ettiğini gördüm ve gelen servisi yeniden aradım. Bu sefer yalıtımdan dediler ve gelip iç ünitenin 2 yerine bant gibi bir şey yapıştırıp gittiler. Ancak su damlatma sorunu devam edince yeniden servisi aradım bu sefer klima su tablası olabilir dediler. Deneme yanılma yoluyla çözüm bulmaya çalışıyorlar. Mitsubishi müşteri hattını yeniden aradım ve daha yetkin bir ekibe yönlendirmelerini istedim. Ve başta benim ulaşamadığım Kartal Değişim klimaya ulaştılar ve servis beni arayarak 16.08.2024 tarihine servis randevusu oluşturdular. Randevu gününün üstünden bir hafta geçti ne arayan var ne sorun var. Değişim klimanın normal telefon hattını arıyorum açan yok, servisten yetkilinin GSM numarasını arıyorum ve WhatsApp'tan mesaj bırakıyorum; bir zahmet dönüş yok. Mitsubishi klimadan sorunumu çözecek randevusuna sadık bir teknik ekip talep ediyorum.

Bulent
25 Ağustos 2024 18:18

Henüz firma tarafımla iletişime geçmedi

Buse sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 17:35
Mitsubishi Klimamın Parçaları Alan Servis Kayıplarda!

Az Kullanılan Klimada Sürekli Arıza Ve Yüksek Tamir Ücreti Mağduriyeti

Muzaffer
08 Ağustos 11:58
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 11:41

25 Temmuz 2023 23:27
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Klima Servisi Sürekli Oyalıyor

İbrahim