Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Trabzon Araklı Dolmuşlarının Ciddiyetsizliği

13 Nisan 2023 17:58

Trabzon Araklı dolmuşunu KTÜ c kapısında 16.30 da beklemeye başladım. İlk geçen araba el sallamama rağmen durmadı. Bunun üzerine dolmuşu arayıp yer ayırttım. Gelen dolmuşta ne hikmetse benim yerim ayırtılmamış arkadaki dolmuşa bineceksin denilerek oturduğum arabadan indirildim. Arkadaki araba 10 dakika sonra gelir dendi. Ve yine ancak 25 dakika sonra gelen araba ağzına kadar doluydu. Yer ayırttım deyince tabii şoför umursamadı. Ve 1 saatlik dolmuş bekleyişinin ardından arabada ramazan ramazan ayakta seyahat ediyorum. Gerçekten çok sıkıldım. Yeter artık diyorum. Bu şehir bu dolmuşlardan çok çekti. Ayıptır ya. Şoför desen şoför değil; arabayı sürekli yalpalatıyor ve içerideki yolcuların birbirini ezmesine yol açıyor. İnsanlıkla alakaları yok. Bu insanlar para kazanmamalı. Az önce inmek isteyen birini bile istediği yerde indiremeyip ileride indirdiler. Bu ciddiyetle onlarca canı nasıl taşıyorlar anlamıyorum. Acilen bu dolmuşçulara ıslahat yapmak gerekiyor. Şimdi en beterini unuttum; kısa bir süre kapıya yaslandım ve sürücü bir anda kapıyı açtı; az daha hareket halindeki arabadan düşüp belki de can verecektim. Cidden isyan ediyorum. 10 senedir kullanıyorum insan bir kere memnun eder be!

S. S 60 Numaralı Yolcu Taşıma Kooperatifi Şikayeti

31 Mart 10:06