Milli Savunma Bakanlığı KKTC 39ncu Mekanize Piyade Alayi 49uncu Piyade Taburu 2 Bölük Kışla

11 Ağustos 2024 10:37

39ncu mekanize piyade alayi 49uncu piyade taburu 2 bölük kışla hizmeti ö** ü** istikam astsubay üst çavuş Bu birlikte her türlü eziyet vardır. Askerlerin gece uykusunu bile alıyorlar sonrada akşama kadar tekrar çalıştırıyorlar.

Hiçbir kimse askere tanınmış bir hakkı alamaz yani uykusunu. Yemekleri deseniz çok kötü yemek demeye bin şahit ister.

Suyu aynı şekil çok kötü buradan yetkililere sesleniyorum Allah rızası için bu bölükteki askerleri değiştirin başka bir yere herkes şikayetçi.

09 Ağustos 2024 16:54

39ncu mekanize piyade alayi49uncu piyade taburu 2. Bölük kışla hizmeti takımında askerlik yapan nişanlım ve arkadaşları yoğun bir şekilde eziyet görüyorlar mesai dışında mutfak genel temizliği ellerinde soğan patates filesiyle yerleri ve duvarları ilaçlı su ile sabaha kadar molasız dinlenmeden temizlettiriyorlar mutfağa gelen erzakları mesai saati dışında gece geç saatlere kadar taşıyorlar. Yemekleri yenmiyor yenecek halde bile değil ve yemekler yetmiyor dus faaliyeti yapamıyorlar gece geç saatlerle kadar çalıştıkları için ve dinlenemiyorlar komutanların baskısı altında oldukları için kimse sesini çıkaramıyorlar ceza ile korkutuyorlar. Başlarında duran komutan ömer ünal istikam astsubay üst çavuştur. Gereğinin mutlaka yapılmasını arz ediyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı Ankara/Çankaya Askere Eziyet

02 Eylül 2024 12:48