Ömür sonuçtan memnun

06 Aralık 2023 12:18
Ömür'ün Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Mad Parfüm'den (Aydın Efeler'de bulunan Adnan Menderes Bulvarı şubesinden), 05.12.2023 'de 'narkotic ıntense 100 ml ve ınviting 100 ml' parfümlerini 1.649,81 TL ödeyerek satın aldım. Mağazada tester'dan bileğime sıkılan parfümler son derece kalıcı ve çok kaliteli esansa sahip olmasına rağmen, satın aldıktan sonra iş yerine gidip narkotic ıntense sıktığımda hiçbir kalıcılığı olmayan, son derece çabuk kaybolan su gibi bir parfümle karşılaştım.

Aydın'da gayet saygın ve kurumsal bir hukuk bürosunda avukat olarak çalışıyorum ve büromuzda oldukça fazla sayıda kadın avukat meslektaşlarım da çalışmaktadır. Büro çalışanı arkadaşlarım da 1.649,81 TL karşılığında satın almış olduğum kokunun bir de EDP (eau de parfüm) olması nedeniyle kalıcı ve orijinal olması gerektiğini ama hiçbir koku gelmediğini söylediler.

Ayrıca daha önce Mad narkotic ıntense kullanan bir arkadaşım, bu kokunun aslında çok kaliteli ve kalıcı olduğunu ancak benim sıktığım kokuyla alakası olmadığını söyledi. Ayrıca tüm Mad Parfüm şişelerinde Mad etiketi olması gerekirken, benim almış olduğum ürün üzerinde hiçbir marka veya etiket olmadığını da üzülerek belirtmek isterim.

Mad gibi bir firmaya bu durumu yakıştıramadım. Söz konusu durum tüketici haklarıyla ilgili kanundaki tüm içeriğe ters düşmekte olup, en kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini talep ve rica ediyorum.

06 Aralık 2023 12:29 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilgi ve bilgilendirme için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili Müşteri hizmetlerimiz tarafınızla en kısa zamanda iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Ömür
Ömür
11 Aralık 2023 14:06

Teşekkürler.

Ismail sonuçtan hiç memnun değil

Mad Parfüm: Mağazada Başka, Evde Başka Koku!

16 Nisan 2025 08:30

Mad Parfüm Tester İle Sattıkları Aynı Değil

03 Şubat 2024 15:48
Mad Parfüm Tester İle Sattıkları Aynı Değil
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 15:38
Mad Parfüm Mad Rouge 100 Ml Unisex Parfüm Kalıcılık Yok
Mad Parfüm Mad Rouge 100 Ml Unisex Parfüm Kalıcılık Yok
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 19:11

Mad Parfüm Asla Kalıcı Olmaması