Kuryenin Uygunsuz Ve Hakaret İçeren Davranışı

Beyzanur
14 Aralık 2024 17:39

Konu: Kuryenin Uygunsuz Davranışı hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,
Ziraat Bankası tarafından gönderilen yeni banka kartımı teslim almak üzere bugün, 14/12/2024 tarihinde, (11.40 gibi) kuryeniz Bornova 702. Sokaktaki adresime geldi. Teslimat sırasında kuryeniz, imza atmam için bir evrak uzattı. İmza güvenliği ve dolan*c**la ilgili endişelerim nedeniyle, imzamın altına bir kağıt koyarak imza attım.

Bu işlemi yaptıktan sonra kuryeniz (Kuryenet), benimle profesyonellikten uzak bir üslupla konuşmaya başladı. Arkadan söylenerek, “Sanki biz sah... Dolan... Z, işimiz gücümüz yok seni dolan***, sen kimsin de seni dolan**gim” gibi birçok hakaretvari ifadeler kullandı. Bu davranış beni hem rahatsız etti hem de incitti.
Müşteri olarak güvenliğim için aldığım bir tedbirin bu şekilde karşılanması beni üzdü ve ilgili firmanın hizmet anlayışı ve müşteri hizmetleri anlayışı ile bağdaşmamaktadır.
Bu konunun araştırılarak, ilgili kuryenin davranışı hakkında gereğinin yapılmasını ve
benzer durumların tekrar etmemesi için gerekli adımların atılmasını rica ediyorum. Konu hakkında tarafıma geri dönüş yapılmasını ve gerekli incelemenin yapılmasını bekliyorum.

16 Aralık 2024 10:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 15:54

Nazlı
04 Şubat 2025 13:13

12 Şubat 2025 16:02
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
29 Kasım 2023 10:34
Hakan sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 08:56
"Aslında bu teşekkürü öncelikle sikayetvar.com sitesine etmek istiyorum. Bu site olmasaydı ben Kuryenet'e belki de hiç ulaşamayacaktım, kartım kim bilir ne zaman gelecekti. Ettiğim bir şikayet neticesinde Kuryenet yetkilileri süreci hızlandırıp kartımın teslim edilmesini sağladılar ancak bu durum firmanın kalitesiz olduğu gerçeğini gizlemesin. Yönetim ve dağıtım aşamasındaki sıkıntılar çözülürse iyi bir firma olacağının sinyalini vermekte."
Kuryenet Kartımı Bir Türlü Getirmiyor!

Kuryenet Kategorileri