Sevilay sonuçtan memnun değil

Mağaza Kapanışında İade İşlemi Sorunu

Sevilay
25 Aralık 2024 22:58

Koton mağazasına saat 21:45'te girdim ve doğrudan kasaya geçtim. Alışveriş yapmayacağımı, sadece bir ürünü fişim ve ürünüm yanımda iade edip çıkacağımı söyledim. Kasada olan bayan, Z raporu aldığını ve işlemi yapamayacağını söyledi. Kendisine mağazanın kapanmasına henüz 15 dakika olduğunu söylediğimde, 'Ben aldım Z raporunu, alamam' dedi. Ben de diğer mağazaların hala müşteri almaya devam ettiğini ve hala vaktim olduğunu söylediğimde, 'Lütfen gidin, anlatın, çözersiniz' diye söylenmeye başladı. Çıkarken hala söylendiğini duyduğumda, kendisine 'Anlamadım, tekrar eder misiniz?' dediğimde, 'Gidin istediğiniz yere' deyip söylenmeye devam etti. İşlemimi yapmayıp beni mağdur etti. Saat kaçta kapanıyor mağazanız?

26 Aralık 2024 08:35 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

Cangül sonuçtan hiç memnun değil

Antares Koton Satış Danışmanı

Damla
16 Eylül 2024 21:52
Eda sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2024 17:14
"Benim yaşadığım olumsuz olay üzerine dönüş yapan Zehra hanıma çok teşekkür ederim ☺️ yardımcı olduğunuz için ve beni anladığınızı hissettirdiğiniz için size ayrıca teşekkür ederim ☺️"

Koton Kategorileri