Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Sağlık Grubu Konya Fizik Tedavi Bölümü

16 Eylül 2024 17:14

Konu: Fizik Tedavi Bölümündeki Şikayetlerim

Konya Kızılay Hastanesi’nin fizik tedavi bölümünde yaşadığım bazı olumsuz deneyimlere dair şikayetimi iletmek istiyorum. Gerek hizmet kalitesi, gerekse personel davranışları açısından karşılaştığım sorunlar nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradım.

Fizik tedavi seanslarım sırasında, çalışanların hastalarla olan iletişim yetersizliği ve profesyonellikten uzak tutumları beni endişelendi ve tedavi sürecimi olumsuz etkiledi.

Bu durumların düzeltilmesi ve tüm hastalara daha iyi bir hizmet sunulması adına gerekli adımların atılmasını talep ediyorum. Geri bildiriminizin bu konuda değerlendirileceğine inanıyorum.

16 Eylül 2024 17:17 (Şikayetten 3 dakika sonra)

30078665 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Hizmetlerimiz ile ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

17 Eylül 2024 15:01

Sayın Mehmet K. talebiniz ile ilgili iletişim numaranızdan dönüş sağlanmıştır. Hizmetlerimiz ile ilgili güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Çağrı Merkezi

17 Eylül 2024 15:02

Evet arandım ancak sonuçlandıktan sonra değerlendirme yapmayı düşünüyorum

Her zaman ki prosüdor hiçbir gelişme yok bakarız araştıralım. Sonuç bir hiç. Hayal kırıklığı. Fizik tedavi mı başka hastaneyi değerlendirin.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Sağlık Grubu Fizik Tedavi Randevusu Kabusu

06 Ocak 2025 16:17