Hale sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 16:27

Emaar AVM'deki Kervan mağazasından alışveriş yaptım. 1 alana 1 bedava kampanyasından faydalandığımı zannediyordum fakat Etiketteki fiyattan fazlasını ödedim fiyat bilgisini ve ürünün stok bilgisini defalarca kez sormama rağmen bana 5990 TL dediler. Ödeme yaparken bilgi vermeden fazla para aldılar. Aldığım ürünün fiyatı 5990 TL olmasına rağmen benden 6890 TL aldılar yanımda çocuğum olduğu ve o sırada konuştuğumuz içinde ne ödediğimi fark etmedim ertesi gün arayıp fazla ödeme aldıklarını söyledim. Ürünün fiyatı değişmiş deyip ilgilenmediler ve defalarca mağazayı ve müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen ilgilenmediler oyalayıp durdular

25 Nisan 2025 03:30 (Şikayetten 15 ay sonra)

Sn. Müşterimiz, Dilediğiniz zaman soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Kervan & Home Sweet Home Müşteri İlişkileri

Hale
Hale
27 Nisan 2025 13:51

Fazla aldınız ücreti iade mi edeceksiniz?

Nüket

Benden de 05.01.2024 tarihindeki alışverişim için 141.250 yerine 144.500 çekmişler. Yüzde 50 indirim yapacağız dediler. Eve gelince fark ettim. Müşteri hizmetlerinden sonuç alamıyorum. Kurumsal bir firma diye alışveriş yapıyorsunuz insanı uğraştırıyorlar.

Nüket

Anlaşılan tek ben değilim yüzde 50 indirim yapılacak denildi. Faturayı evde kontrol ettiğimde 3250 TL fazladan ödeme alınmış. Mağazayı ve müşteri ilişkilerini aradım çözüm bulamadım.

05 Aralık 2023 15:03
Ezra sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 00:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya 1 Gün Sonra "İade Kabul Etmiyoruz"

09 Nisan 2024 18:51
Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya 1 Gün Sonra "İade Kabul Etmiyoruz"