Keçiören Belediyesi Mevlana Spor Merkezinin Sorumsuzluğu

11 Ocak 2024 16:14

Ankara Keçiören Belediyesi Mevlana Spor Merkezi'ne havuz ve fitness üyeliği yaptırdım. Geçtiğimiz salı günü, bayanlar için ayrılan havuz gününde 5 yaşındaki çocuğumla birlikte katıldım. Havuz suyunun oldukça soğuk olmasına rağmen, 13 yıllık antrenör olduğunu belirten havuz görevlisi, ocak ayının soğuğunda herkes havuzdayken havuz alanındaki pencereleri ve kapıyı açıyor. İçeride ciddi bir rüzgar oluşuyor. Kapının kapanmasını rica ettiğimizde kaba bir üslupla karşılık veriyor. Soyunma odasında da kapılar açık olduğundan soğuktan titriyoruz, çocuklar üşüyor. Havuzun pencereleri açılınca herkes soğuktan kaçıyor. 10 dakika havalandırma sonrasında kapıların kapanmasını rica ettiğimizde olumsuz bir tavırla karşılaşıyoruz. Personelin bu tutumu karşısında eğitim eksikliği hissediyorum. Müşteri memnuniyeti konusunda eğitim almadılar mı merak ediyorum. Görevli, kapı ve pencereleri açtıktan sonra danışmaya gidip çay içmeye başlıyor ve içeridekilerin durumunu önemsemiyor, üstelik çocukların da olduğunu göz ardı ediyor. Personel işini istemeyerek yapıyorsa, bu konuda bir çözüm bulunmalıdır. Stres atmaya geldiğimiz yere hasta olup, azar işiterek ayrılmak durumunda kalıyoruz. Giyinmiş halde dahi soğuktan duramadığımız havuz alanında, bizi soğukta bırakarak adeta gitmemizi isteyen bir hizmet anlayışıyla karşılaşıyoruz. Bu mu sizin hizmet anlayışınız?

09 Ocak 2024 19:35

18 Ekim 2024 11:42