Erdem sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 19:23

Ankara Fiat Kartaş bayisinden yeni Egea Cross Launch araç aldım. 5000 km ücretsiz bakımına götürdüm, yağ vs. kontrolleri yapıldı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra yolculuk esnasında yağ gösterge lambası yandı. Durdum, kaputu açtığımda motorun her yeri yağ olduğunu gördüm ve servis bakımda yağ kapağının silecek plastiğinin üzerinde unutulduğunu ve yağın sıçrayarak motora aktığını fark ettim. Yolda kaldım, aracı çektirdim. 450 km yerden bu durumdan motorun zarar aldığını düşünüyorum. Kartaş servisi bu durum hakkında tarafıma dönüş yapmasını, zararımı gidermesini ve ilgili mercilere şikayetimi yapacağım.

04 Şubat 12:49

Ankara Balgat Fiat Karataş bayisinde aracımın 10000 bakımı geldi aradım servisi fiyat aldım. 3400 TL bir fiyat söylediler aracım 10000 olmasını bekledim ve tekrar aradım 6400 TL fiyat çıktı bir ay içindeki fiyat değişikliği, servise vardım. Bu defa 7100 TL dediler bu Fiat markasının, servisin sabit bir fiyatı olmaz mı aracımın ekstra bir masrafı da yok ne tutturusam Mantığı insanları mağdur etmeyin. Ve 5000 bakımında da yağ kapağını kapatmadıkları için araç yağı kapaktan motora kustu yolda yağ lambası yandı çekici ekstra masrafa girdim. Bakim yapan kişi yok dediler üzerini kapamaya çalıştılar motoru yıkayalım vs şeklinde. Simdi Karataş servisi ve bayisini sosyal medyada açıklamalı bir şekilde çekip gerekli yerlerde yayın yapacağım elimde kanıt ve resim videolar ile gerekli mercilere başvurumu yapacağım

Ek
Ek

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Kartaş Otomotiv Ankara Fiat Servisi

04 Ağustos 2023 12:48
Halil sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 20:47
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç Fiat Egea Cros 9000 Km Önceden Bakım Saçmalığı

05 Ocak 2024 11:36