Jolly Tur Dubai Turunda Zaman Kaybı Ve Yetersiz Hizmet

Litheelite
23 Kasım 2024 15:58

20-24 Kasım 2024 Dubai turuna katıldık arkadaşımla. Şu an hala turdayız. 20 gün önceden rezervasyon yapmıştık. Bir gün kala bile vizemle ilgilenilmediği için vizem çıkmadı. Bize dedikleri, 'vizeniz çıkmadıysa yapacak bir şey yok, rezervasyona verdiğiniz paranız yanacaktır' diye dönüş yaptılar. Biz biraz zorlayınca 20 gündür çıkmayan vizeyi (normalde üç günde çıkar) 1 saat sonra konsoloslukla konuşup çıkardılar.

Neyse, çok güzel geçti ama şöyle bir sıkıntı var: bütün turları ETS, Jolly turlara katılan insanları burada hepsini bir araya getirip bir otobüs halinde gezdiriyorlar. O yüzden en büyük sorunu söylemek istiyorum: otellerden 5-6 tane oteli birleştirip her otelden diğer turların misafirlerini alıp o şekilde gezdiriyorlar, oradan zaten zaman kaybı yaşıyorsunuz. Bugün de abu dhabi'ye geldik ve programda belirtilen hiçbir yere götürmeyip sadece arabayla gezdiriyorlar. Genel olarak zaten hep arabayla geziyorsunuz, ineceğiniz yerlerde de yarım saat mola verdirtip hemen 1-2 fotoğraf çekip yola devam ediyorsunuz.

Yani gereksiz bence. Hiç de öyle gösterildiği gibi değil, verilen reklamlar asla doğru değil. Planını kendin yap, metroya yakın bir otel ayarla, çeviriden zaten internette gidebileceğin her yer gösteriliyor ya da bir turun programından gidebileceğin yerler zaten görünüyor.

Turun sizi götürdüğü yemek yerleri yetersiz, kaç gündür açız. Güzel geçmesinin tek sebebi otobüsteki insanlarla olan sohbetimiz. Yoksa turun sağladığı hizmetin hiçbir kalitesi yok, verdiğimiz paraya yazık günah.

24 Kasım 2024 01:26

O kadar öfkeliyim ki. Bakın sevgili dostlarım bugün yaşadıklarımı sindirmem mümkün değil. Onca insanın hakkına kendi zevkleri için girdiler. Ve bugün ki rehberle ellerinde patladı. Buraya bir sürü şikayet de gelecek. Resmen aldığımız hizmetle rezil olduk. Bu bir tavsiyedir bu turlarla bir yerlere gitmek isteyenler iyi araştırsın.  Para veriyorsan kaliteli hizmette beklemek durumundasın. Özellikle etkinlik alırken iyi okuyun panoramik gezidir denilen şey yanından ya da uzaktan geçeceğiz sende görmek istediğini gör arkadaşım sen bana bu şekilde hizmet vereceksen ben Instagram'dan da açar senin uzaktan göstermek istediğini görürüm. Hayatımın en büyük pişmanlığı Jolly'den aldığım hizmet. Hizmet kaliteniz sıfır boşuna millete paket satmaya çalışın yaptığınız işin hakkını verin.

23 Kasım 2024 21:17

Şu an saat 22:14 Dubai'de ve rehberimiz bizi yolda indirip ıssız bir yerde taksiye binip kendiniz gidin diye ithamda bulundu 2 kız olarak Jolly Tur. Re zil ligin dibi sin. Sabahın köründen beridir diğer turlardan toplayamadığı insanların bütün hincini bizden çıkarıp tüm zamanımızı ve günümüzü zehir Edip bütün planlarımızı da altüst edip hiçbir şey yokmuş gibi sizin rehberlerinizin keyfini bekliyoruz teşekkür ederiz misafirlerinize gösterdiğiniz değer için

Merve

Bir de size red sebebini ne gösterdiler bunları okuyunca korktum açıkçası bu kadar para ödüyoruz planlama yapıyoruz son dakikaya bırakıyorlar

Merve

Kendileri konsoloslukla konuştular değil mi olumsuz olunca

Merve

Merhaba, benim de iki gün sonraya turum var ama hala onaylanmadı red durumunda ısrar edersek sizin gibi konsoloslukla halledebilirler mi telefonda sorduğumda red olursa yapacak bir şey yok para da yanar dediler

Litheelite

Evet evet edin zaten biz kavga ederek biraz tartıştıktan sonra hemen hallettiler daha önce konuşan danışman vize gelmezse paramızın yanacağını belirtti eşim biraz kızdıktan sonra hemen hallettiler bir 2 saat içinde bazen de para talep ediyorlar işte para verirseniz hemen işlemi hızlandırırız gibi hiç de öyle bir hakları yok

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Hizmet Ve İletişim Sorunlarıyla Geçen Dubai Turu

11 Şubat 14:02
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Dubai Turunda Yaşanan Organizasyon Eksikliği ve Hizmet Alamama Sorunu

23 Mayıs 11:34