Hayallerimizi Yıkan Jolly Tur Deneyimi

26 Ekim 2024 21:42

2024 yılının Şubat ayında Jolly Tur'dan İtalya Elegant turu satın aldık. Eşimle Eylül sonu için. Aldığımız hafta iptal ettiler. Turu söyledikleri şey yeterli katılım sağlanamadığı için iptal edildi. Üzüldük ettik ama neyse dedik, başka bakalım, güzel hayallerle çıktık bir kere bu yola. Sonra yine içeriği yeterli elegant kadar kapsamlı olmasa da güzel başka bir turu Şubat ayında satın aldık. 30 Eylül için. Ve aradan aylar aylar geçtikten sonra turu Eylül ayı başında yine iptal ettiler. Hemen hemen bir ay kalmamıştı bile. Ve biz aylar önceden vize işlerini hallettik, randevuyu zar zor bulmuştuk zaten, çok uğraşarak dosyalarımızı hazırladık ama neyse ki her şeyi halletmiştik ve bize 24 gün vize çıkmıştı. Her şey hazırdı, kıyafetler bile gideceğimiz zamana göreydi. Neyse, aynı Maxi İtalya turu beş gün sonrası için varmış ama aradım, söyledim bize vize çıktı ama ya tatil süresi boyunca olsaydı ne yapacaktık diye sordum. Para iadesini tur için yaparız ama vizeye yapacak bir şey yok dediler. Onca kurulan hayal, uğraşlar, çabalar umurlarında olmadı. Evet, biz o tatili ertelenmiş haliyle yaptık çünkü hayalimizdi ve çok uğraşmıştık. Ama gittiğimiz hafta yağmurluydu birkaç gün, halbuki bizim kendi aldığımız hafta yağmur falan yoktu. En önemli yerleri koştura koştura yağmur içinde gezdik birkaç gün. En önemli yerlerden olan Kolezyum'a yarım saat ayırdılar ve Kolezyum'a bilet almıştık ancak rehber giremeyiz, çok kalabalık olur. Saatlerce sıra beklersiniz dedi ve Kolezyum'a başka bir gün götürdü zaten ve biletlerimiz yandı. Venedik gibi hayallerimin başladığı o rüya gibi şehre yalnızca birkaç saat ayırdık. Sorularımıza ve istek taleplerimize biraz tersleyerek cevap verildi maalesef. Otel konusunda yaşadığımız bazı sıkıntılarda ise sahip çıkmadı, rehber boşverin deyip geçildi bizlere, misafirlere çalışanların yaptığı saygısız tavırlara. Kendimiz keyif almaya çalıştık. Roma'da akşam kendimiz gezdik çünkü oteller taa şehrin öteki ucundan tutulmuştu, hep çıkıp akşam rahatça gezme şansın olmuyor. Biz gruptan arkadaşlarla çıkıp gezdik, iyi ki de yapmışız. Sonuç olarak Jolly Tur'la bence bu güzel hayallere yazık etmeyin. Ben bir daha Jolly ile bir gezi planlayacağımı hiç düşünmüyorum. Rehber bilgiliydi, hakkını yemeyelim bu konuda ama her şey maalesef bilgi değil, diğer konularda yemek seçimlerinde, önerilerinde vs. iyi değildi. Her neyse, ilk ve sondu benim için Jolly Tur.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Vize Sorunu Ve Müşteri İlgisizliği

26 Mart 2025 20:31

29 Eylül 2023 16:06
Engin sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 11:57

01 Kasım 2024 16:56
Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 01:43