Elmas sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Jeep Compass'ta Yaşanan Klima Sorunu Ve Servis Problemi

Elmas
05 Eylül 2024 14:21

2024 Şubat ayında sıfır Jeep Compass model araba aldım. Daha yedi ay olmadan, Ağustos ayında arabam klima hatası verdi. Klimalar üflemiyordu ve soğutmuyordu. Servise götürdüm, elektronik bir arıza olduğunu ve bizden kaynaklı olmadığını söylediler. Klima kazanının içinde bir parçanın değişmesi gerektiğini belirttiler. Ancak parçanın yurt dışından geleceğini ve bunun 30 ila 40 gün arası süreceğini söylediler. 4 Ağustos'ta teslim etmeme rağmen parça hala gelmedi, yola bile çıkmadı. Koskoca bir marka nasıl küçük bir parçayı bu teknolojide hızlı bir şekilde gönderemez ya da servislerinde bulunduramaz, anlamlandıramıyorum. Hata benden kaynaklı değil ama sıfır almış olduğum arabaya elektronik arıza nedeniyle binemiyorum.
Bir daha asla bu markaya uğrayacağımı bile düşünmüyorum. Sırf arıza açılmasın diye dünya para verip sıfır araba aldım ama fabrika kaynaklı hatalarından ya da parça temin edememelerinden dolayı arabama binemiyorum. Araba serviste yatıyor.

30 Ekim 2024 14:25

Daha önce de yazmıştım sorunum çözülmediği için yine yazıyorum bütün mecralarda paylaşacağım. Sıfır almış olduğum hala borcunu ödediğim Jeep compass s limited aracım fabrika üretiminden kaynaklı kalorifer kazanı arızasıyla iki buçuk ay serviste yattı. Eylülün son haftası servisten aldım ertesi gün çarpışma önleyici ve şerit takip uyarı lambası yandı. Tekrar servise verdim ve üç dört gün orada kaldı. Arızayı hallettiklerini güneş ışığına maruz kaldığı zaman böyle olabileceğini söylediler. Ben de aracı sekiz ay kullandım hiç bu sorun olmadı ama sizin servisinizden aldıktan sonra oldu dedim. Ve güneş ışığıyla alakalı olduğunda ısrarcı oldular. Aracı aldım mersinden Ankara'ya geçtim hava kapalı yine aynı uyarıyı verdi. Yine servisle görüştüm yine aracım orada kaldı yine alırken güneş ışığı dediler bir de ekrandan nasıl düzeleceğini gösterdiler. İki gün sonra yine akşam buz gibi havada verdi aynı uyarıyı. Ben yine aynı süreci yaşadım ve hala araç bazen gündüz bazen akşam bazen çalıştıktan yarım saat sonra bazen beş dakika sonra uyarı lambası yakıyor. Bu sorun serviste aracım iki buçuk ay yattıktan sonra oldu Serviste aracıma zarar verdiler ve asla kabul etmiyorlar kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Genel merkezden ya da başka bir yerden asla muhatabımız yok hiçbir sorun çözülmüyor. Genel merkezden bize ulaşılmasını talep ettik sadece seda hanım dönüyor ama asla yardımcı olamıyor. Cumartesiden beri hem Mersin servisi hem genel merkez bizi arayacak ama hala tık yok. İlk kez bir arabayı aldığıma bu kadar pişmanım. İki milyon yüz elli binlik yatırım yaptım konforum için ama perişan olduk. Markaya güvendim ama boşuna.

06 Eylül 2024 09:58 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ömer
14 Mart 12:01
Jeep Compass Elektronik Sorunları Ve Garanti Problemleri
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
24 Mayıs 00:23
Sıfır Araçta 270 Km'de Başlayan Arıza Çilesi
Melik sonuçtan hiç memnun değil

Jeep Compass S Limited Sıfır Araç Gelmeyen Parça

Melik