Nuray sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emekli Maaşıyla Geçinmek Mümkün Mü?

04 Aralık 2024 11:40

Annem için İBB'ye pazar yardımı başvurusu yaptım. Kendisi 65 yaşında ve tek başına yaşıyor. Bir emekli maaşı ve evi var. Evinde zaten kendisi yaşıyor. Başvurumuz 'kriterlere uygun bulunmamıştır' diye reddedilmiş. Ayrıntılı bir açıklama bekliyorum. Siz bir emekli maaşı ile geçinebiliyor musunuz Allah aşkına? Zaten başvuru için şartlar koymuşsunuz, başvuru yapıyoruz. Bir de reddediyorsunuz? Üstelik bir açıklama bile yok. Sanki bir de her ay vereceksiniz. Zaten bir kere verecektiniz, onu da sebepsiz vermiyorsunuz.

08 Aralık 2024 10:44

05 Aralık 2024 12:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
05 Aralık 2024 13:16

Merhaba. Ekranda pazar desteği başvurusu çıkmadığı için başvuru yapamıyoruz. Lütfen cep numarasından saat dört buçuk da kendisini aramanızı rica ederim.

Nuray

İnternetten başvuru yapabilirsiniz demiş siniz fakat başvuru yapılamıyor çünkü ekranda pazar destrği bsşvurusu yok. Annemi aradım yanıma geldi çağrı merkezinixi aradım ne bilgi verdi ler ne de başvuru yapabildiler. Vermiş olduğunuz yazınızdaki cevabınız bile hatalı. Belli ki Sadece cevap vermiş olmak için yazmışsınız. Çözüm nerede? Neden insanları bu kadar uğraştırıyorsunuz anlaşılır gibi değil

Mete
Mete

Vermezler. Seçim öncesi derler sonrasına şartlar şurtlar. Onaylanan yok zaten belediyede verecek parada yok. Sadece başvuruyu açtikmi açtik. Herkese red.

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 22:23
Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 21:31

05 Şubat 2025 01:37