İş Bankası 1 Ayı Geçen Maxiblack Kredi Kartı Teslimatı

İş Bankası 1 Ayı Geçen Maxiblack Kredi Kartı Teslimatı
06 Kasım 2023 19:55

İş Bankası Black Maximiles kartım 2 aydır tarafıma ulaştırılamadı. 28 Eylül tarihinde ek kart başvurusunda bulunduk. Kartın Ankara Batıkent şubesine ulaştığı bilgisi 3 ekimde mesaj olarak geldi. Batıkent şubesini aradım. Kartımın Bahçelievler şubesine gönderilmesini istediğimi ilettim. Bahçelievler şubesini arayıp kartı istetin dediler. Bahçelievler şubesi asla telefonlara cevap vermiyor. Tekrar Batıkent şubeyi aradım o zaman mail atın dediler. Mail adresi istedim. Verdikleri s******@isbank.com.tr mail adresine 9 ekimde kartımın Bahçelievler Şubesine gönderilmesini istediğimi belirten maili ilettim. 18 ekimde Bahçelievler şubesine gittim kart gelmediğini söylediler. 18 ekime kadar gelmeyince Bahçelievler şubeye tekrar gittim. Halen gelmedi dilekçe yazın biz gönderelim dediler. 20 ekimde tekrar gittim. Kart gelince size mesaj gelir mesaj gelmeden gelme dediler. 28 ekimde İş Bankası müşteri hizmetlerini aradım. Şubeler arası işlemi biz göremeyiz şubelerle görüşün dediler. İş Bankası Bahçelievler şubesi telefona cevap vermediği için şu an hiçbir bilgim bulunmuyor. Bu iletişim çağında bu iletişimsizlikten, bu ulaşım çağında bir kartın 2 şube arasındaki ilerlemek bilmeyen hareketinden ve İş Bankası'nın yaklaşımından dolayı daha kartı kullanmadan İş Bankası'ndan nefret ettim. Kartı kullanmaya başlayınca daha ne sıkıntılar yaşayacağım onu da tasavvur edemiyorum. Bahçelievler şubesine defalarca işten izin alıp gidip kartın gecikmesinin nakit paramın tükenmesine sebep olduğunu ve mağdur olduğumu ilettim. Buna sebep olan ve beni bu kadar zora sokan İş Bankası'ndan ve bu gecikmeye sebep olan İş Bankası çalışanlarından şikayetçiyim.

İş Bankası Kart Teslimatında Yaşanan Mağduriyet Ve İletişim Sorunu

16 Eylül 2025 14:19
Mihriban sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 09:43

05 Mart 2024 11:02
İş Bankası Kart Ve Hesap Açılışı
Naim sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 15:45

24 Şubat 2024 23:34