In Street FLO Üzerinden Fatura Kesiyor Maxi Puanlar Yüklenmiyor

18 Mart 2024 10:55

İş Bankası Maximum kart sahiplerine 2.000 TL üzeri alışverişe 250 maxi puan kampanyası başlatmış. Ben de Maximum kampanyasına katılarak In Street internet alışveriş mağazasından 3.189,89 TL değerinde iki çift ayakkabı aldım. 15 Mart 2024 tarihinde kampanya puanlarım ilgili kartıma yatmadığı için İş Bankası müşteri hizmetlerini aradım. İlgili yetkili, In Street firmasının tarafıma düzenlemiş olduğu faturanın FLO üzerinden kesildiği için puan yüklemenin yapılamayacağını bildirdi. Ürünü aldığım firma ile görüşüp faturanın iptal edilmesini ve In Street üzerinden kesilirse puanın yükleneceğini söyledi. Ben de In Street firmasını arayarak İş Bankası müşteri temsilcisinin söylediklerini aktardım. Satış danışmanı, FLO ve In Street olarak birlikte çalıştıklarını, faturaları FLO üzerinden kestiklerini belirtti ve faturanın iptal edilemeyeceğini söyledi. In Street firması, hem ilgili bankayı kampanya üzerinden yanıltıyor hem de müşterileri mağdur ediyor. İş Bankası'nın bu firma ile acilen kampanyalarla ilgili yaptırım uygulaması gerektiğini düşünüyorum. İş Bankası müşterisi olarak mağdur olduğumuzu belirtmek isterim.

in-street-flo-uzerinden-fatura-kesiyor-maxi-puanlar-yuklenmiyor-4.docx
in-street-flo-uzerinden-fatura-kesiyor-maxi-puanlar-yuklenmiyor-3.pdf
in-street-flo-uzerinden-fatura-kesiyor-maxi-puanlar-yuklenmiyor-2.docx
in-street-flo-uzerinden-fatura-kesiyor-maxi-puanlar-yuklenmiyor-1.pdf
18 Mart 2024 15:12 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

18 Mart 2024 16:25

Dönüş yaptınız ama çözüm odaklı geri dönüş olmadı, çok yalın bir şekilde tekrar yazayım. İş bankasına In Street olarak kampanya için başvurmayın, madem başvurdunuz bende In Street mağazası üzerinden alışveriş yaptım faturayı neden FLO üzerinden kestiniz? Maxi puanlar yüklenmemesi için kurmaca yapmayın. İş Bankası ile yapmış olduğunuz kampanyanız çok net Maximum kart ile 2.000TL üzeri alışveriş yapın 250 TL maxi puan kazanın bende 2.000 TL üzeri alışverişi In Street internet mağazası üzerinden yaptım. Ben kampanya kuralları için koymuş olduğunuz şartları yerine getirdim. Siz FLO üzerinden fatura kesip maxi puan yüklenmesine engel oluyorsunuz, bu resmen hak gaspıdır

08 Nisan 2024 05:21
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 10:35

06 Mart 2024 15:34
In Street (FLO) Kupon Kullanamamak
Betül sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 09:59
In Street Garantili Ayakkabıda Renk Solması ve Açılma Sorunu, Olumsuz İnceleme Sonucu