Kemal sonuçtan hiç memnun değil

İbizabet Yanıltıcı Çevrim Şartları Ve Yetersiz Destek Hizmeti

İbizabet Yanıltıcı Çevrim Şartları Ve Yetersiz Destek Hizmeti
03 Aralık 2024 01:35

1-) Promosyondan faydalandım fs promosyonundan ilk 1,2 kere kullanımda çevrim vs sıkıntısı olmadı sonra 3. Yatırımda 2500 TL yatırdım fsden 800 TL kazandım bunun 5 katı çevrimi olduğunu söylediler. Canlı casino alanında çevrimi tamamladım. Yaklaşık 16000 TL çevrimi vardı çekim talebi oluşturdum çevriminiz bulunmaktadır. Tekrar 16000 TL diyor acaba dedim sorun mu var canlı desteğe girdim anlattım derdimi hayır bir yanlış yok dendi tekrar çevrim yaptım canlı casinoda yine çekim talebi oluşturdum param 3200 TL'den bu çevrim şartı yüzünden 2000'lere indi.

Çekim talebi verdim yine çevrim şartı var çekemezsiniz diye reddedildi neymiş canlı casino oynayamazmışım promosyonla promosyonun kurallarında buna dair hiçbir şey yok ne canlı casino ne Crash sadece slot alanında çevrim yapabilirsiniz dendi canlı destek ekibiyle yazışırken daha önce de aynı bonusu kullandım böyle bir kural yoktu aynı şekilde oynayıp canlı casinoda çekim yapmıştım paramı vermemek için oyaladılar ve 1300 TL eksik çekmek zorunda kaldım. Canlı casino oyununda oynadığımı saymadıkları için böyle bir kural olmamasına rağmen.

2-) Canlı destek ekibi ve çağrı merkezi çok amatör bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor yazışmamda sorduğumda 13 bin çevrim olduğunu söylüyor. Birisi çağrı merkezi arattırdığımda 5 bin olduğunu söylüyor. Sadece 1 kere olan bir olayda değil 3 gün boyunca uğraştım çekmek için 3 gün boyunca 10 tane canlı destek birimi farklı şeyler söylüyorlar.
Eğer şikayetimi de çekmemi istiyorlarsanız paramı verin. Kardeşim hesap adı k***

Emre sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 19:36

14 Mayıs 2024 13:36

01 Aralık 2023 09:08
Robin sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 16:14

Gökhan
15 Temmuz 2025 02:37
cevrim-sartlari-ve-canli-destek-bilgisizligi-nedeniyle-para-cekememe-sorunu-4.jpg
cevrim-sartlari-ve-canli-destek-bilgisizligi-nedeniyle-para-cekememe-sorunu-3.jpg
cevrim-sartlari-ve-canli-destek-bilgisizligi-nedeniyle-para-cekememe-sorunu-2.jpg
cevrim-sartlari-ve-canli-destek-bilgisizligi-nedeniyle-para-cekememe-sorunu-1.jpg