Erman sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 03:40

Hepsiburada.com'dan aldığım Logitech g Pro X süperlight mouse arızalandı ve tamire gönderdim. Servisten onarıldığı bilgisi gelmesine rağmen Hepsiburada'nın sisteminde "ürün onarılamadı" yazıyor. Müşteri hizmetleri, kendilerinde sistemsel bir sorun olduğunu ve ürünün aslında onarıldığını belirtti. Onarım bir günde tamamlanmasına rağmen, haftalardır kargoya verilmedi, adeta el konulmuş gibi. Müşteri hizmetleriyle üç kez görüştüm ama durum hâlâ değişmedi. Bu durum, yıllardır güvendiğim firma hakkında düşüncelerimi değiştirdi ve garantiye olan güvenimi sarsıyor. Gerçekten, bir ürünü kargolamak bu kadar zor olmamalı.

25 Temmuz 2024 03:46 (Şikayetten 5 dakika sonra)

26 Temmuz 2024 13:25

Merhaba Erman Bey, Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 193541801 numaralı kayıt üzerinden süreciniz devam etmektedir. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Erman
Erman
02 Ağustos 2024 16:37

Sanırım Tüketici Hakem Heyeti'ne belgelerle başvurmak zorunda kalacağım. Hala ürün kargolanmadı. Mouse ortalıkta yok ve geri dönüş yapılmıyor. Ürünün güncel değeri 5000 TL.

28 Eylül 2023 13:44
Hepsiburada Garantiye Giden Ürün Yerine Başka Ürün Geldi
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 12:46
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 10:57
Duygu sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 11:20
"Teşekkürler"
Hepsiburada, Teknik Servisinin Yenilediği Ürünümü Bana Göndermiyor
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Alınan Mouse İçin Para İadesi Yerine Değişim İstiyorum

25 Nisan 2025 18:26