Değişim Kampanyasında Mağduriyet: Eski Telefon İadesi Ve Maddi Zarar

17 Kasım 2024 22:54

Hepsiburada üzerinden 13 Kasım 2024 tarihinde değiş tokuş kampanyası eski iPhone 11 Pro max modelimizi değiştirerek iPhone 16 Pro satın aldım.

Sonrasında bu modeli iPhone 16 Pro max modeli ile değiştirmek istedik. Değişimin mümkün olmadığını iade etmemiz gerektiğini ilettiler.

Biz de iade edelim siz de bize değiş tokuş yaptığımız iPhone 11 Pro max modelini iade edin. Dediğimizde telefonun bize iade edilemeyeceğini söylediler.

Bize geri ödeyeceklerini söyledikleri tutar ise çok düşük. Aynı telefonu almak istesek bile 12.000 TL zararımız oluyor.

Sonuç olarak işlemi iptal edip telefonu iade ettiğimizde eski telefonumuzun neden iade edilemediğini anlayamıyorum. Eski telefonumu alıp yine aynı siteden iPhone 16 Pro max alacaktık oysaki. Şu durumda 12000 TL zararımız oldu.

Konuyla ilgili acil çözüm bekliyorum.

21 Kasım 2024 09:13 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Cem Bey, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 532598448 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

11 Kasım 2024 11:49
Bilun sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 14:33
Hepsiburada'nın Eskiyi Yenile Kampanyasında Teslimat Sorunu