13 Kasım 2024 06:38

6 Kasım 2024 tarihinde Gaming laptop Casper Excalibur G870.1265-DVA0X-B i7 12650 32GB RAM, 500GB SSD Nvidia RTX 4050 ekran kartlı ürünü Hepsiburada sitesinden, satıcının da Hepsiburada olduğu şekilde 34,599 TL'ye satın aldım. Almaz olaydım. Ürünü bana sabah hemen kargoya verdiler ve 1 gün sonra elime ulaştı. Ürün kutusu o kadar kirliydi ki, 'Bu ne böyle? ' diye açtık ve öyle de oldu. Ekran çıtası yerinden çıkmış. Alt kasada bariz ayrıklık mevcut. Touchpad tıklama bozuk ürünü göndermişler. Hiçbir şekilde tıklamıyor. Resmen sıfır aldığım laptopa kablosuz mouse ile zar zor kurdum. Bende mi sorun var diye aynı ürünü gidip Teknosa'da denedim. Bozuk ürün olduğu anlaşıldı. Eve gidip hemen iade oluşturdum ve hiçbir şekilde değişim istemediğimi, ücretimin iadesini talep ettim. 1 günde gelen ürün adeta zamana oynar gibi 4 günde firmaya zor ulaştı. Ürün ile çıkan sonuç ise iade talebimin kabul edilmemesi oldu. Hemen Hepsiburada'ya dönüş yapıp konuyu anlattım. Sanırım kargoya tekrar verilecek ve ben tekrar geriye size bunu sürekli göndereceğim. Ürün kutu açılım videosu fotoğrafları ile eğer param edilmezse Tüketici Hakları ile mahkemeye vereceğim. Sizler bozuk ürünü resmen bir kenara ayırıp aylarca orada tutup yoğun zamanlarda insanlara göndererek beni hem Casper markaya hem de Hepsiburada'ya ciddi şekilde güvensizlik oluşturduğunuz. Belki ürünü aylarca kullanıp veya ikinci el servisteki ürünü bakıma alıp bana gönderdiniz. Yeni veya üst model ya da 100,000 TL değerindeki bir ürün bile gönderseniz içerisindeki parçalara hiçbir şekilde güvenmeyen, 1 ay sonra ne olacağı belli olmayan bir ürün gönderilmiş gözüyle bakacağım. Para iadesi yapılana kadar da dava dava dolaşıp size bozuk ürünü insanlara nasıl gönderip paranla mağdur olunduğunun karşılığını göstereceğim. İnsanları yanıltmayın. Taksitli elektronik süreçte 7 günde şartsız koşulsuz iade hakkım var. Ve bozuk ürünün videosu fotoğrafı fazlasıyla mevcut. Ürün bana tekrar kargolanırsa direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip işlemi başlatacağım. Bir daha da kesinlikle Casper ürün ve hele ki Hepsiburada'dan almam. Benim için Casper ve Hepsiburada bitmiştir.

16 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

19 Kasım 2024 15:19

Merhaba Anıl Bey, Talebinizle ilgili görüşme sağlamak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Size yardımcı olabilmemiz için bilgilerinizi güncellemenizi ve sipariş numaranızı iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Hepsiburada

19 Kasım 2024 16:05
Bozuk Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Casper Ve Hepsiburada Güvenimi Sarsıyor

Siz buradan görüp de bana yazana kadar haftalar geçti. Ürünü Aras Kargo dan geri gönderdiniz şifre koyduğum için. Bozuk olan mouse pad ile nasıl orayı tıklayıp siz şifreyi gireceksiniz. Ürünü şifreyi yazıp tekrar size gönderdim. Ben bu ürüne 2 asgari ücret ödedim. İade eğer oluşmazsa ve ürün tekrar bana gelirse hukuki işlemlere başlayacağım. 2 haftadır bozuk ürününüzle uğraşıyorum. Aras Kargo'nun 35.000 e yakın malzemeyi nasıl taşıdığını da buraya ekleyeceğim.

20 Kasım 2024 15:49
09 Aralık 2024 13:07

İademiz yapıldı. Hatta ürün tamire gitti geldi. Casper den bütün sürecin mesajları bana geldi. Umarım bu ürünü bana sattığınız gibi insanlara tekrar satmazsınız. Gördüğüm kadarıyla başka alışveriş sitelerinde ne hikmetse benden sonra direk ürün indirime ve satışa girdi. Talep eden kişiler lütfen videoyu izleyip seri numarayı kontrol ediniz.

Arman sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 16:07
Hepsiburada'dan Alınan Laptopun Değişim Süreci Mağduriyeti
Hepsiburada'dan Alınan Laptopun Değişim Süreci Mağduriyeti
Osman sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 10:34
"Bu talep sonucu bana ulasan temsilciler benimle ilgilendi ve sorunu çözdüler teşekkür ederim. Marka ile ilgili fikrim değişmedi. Oradaki temsilciler biraz ilgili olup konuyu buraya kadar getirmeselerdi çok daha güzel olabilirdi."
Hepsiburada İademe Cevap Vermiyor. Paramı Da Ürünü De İade Etmiyor.
Nedime sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 13:50

16 Şubat 2024 19:04