Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Mobil Uygulama Parola Sorunu Ve Oturum Sonlandırma Hatası

Yüksel
07 Kasım 2024 20:50

Halkbank dijital bankacılık hizmetlerinden yararlanmak için mobil uygulamaya girdim. Geçerli dijital parolamı kabul etmeyen uygulamadan yeni dijital parola almaya çalışıyorum ancak sürekli 'uzun süredir işlem yapmadığınız için oturum sonlandırıldı' uyarısı alıyorum.
Yurt dışındayım, ve hesaplarım arası para aktarımı yapmam gerekiyor. Mobil bankacılığa girdiğim an bu uyarıyla işlem sonlandırılıyor. Derhal sorunun çözülmesini talep ediyorum. Kimlikle dijital parola alabilmem için yardımcı olunuz. Uygulamadan doğrulama da yapılamıyor. Lütfen mail adresime çözümünüzü gönderiniz. Türkiye hattı olan telefonum kapalıdır.

23 Kasım 2024 03:23

Halkbank mobil uygulamadan 2 aydır NFC özelliği olan ve bu özelliği çalışan telefonumla dijital parolamı alamıyorum. Hiçbir şekilde şubeye gidemeyeceğimi anlattım yurt dışındayım, ancak yardımcı olunmuyor. Bari uygulamayı güncelleyin şu sorunu çözün de insanlar rahat rahat kimlik okutarak dijital parolalarını alabilsinler. Eziyetten başka bir şey değil her gün defalarca denemek ama işe yaramaması...

08 Kasım 2024 09:09 (Şikayetten 12 saat sonra)

08 Kasım 2024 15:46

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halkbank Mobil Bankacılık Oturumunuz Sonlanmıştır Uyarısı

04 Ağustos 2024 18:04

Halkbank Oturumunuz Sonlandırılmıştır Uyarısı

06 Mart 2024 17:36

02 Şubat 2025 01:29
Halkbank Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Halkbank Mobil Uygulama Oturum Sorunu: Acil Çözüm Bekliyorum

11 Haziran 2025 14:22
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
04 Eylül 2024 14:41