Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 20:09

Greyder marka su geçirmez ayakkabıyı, su geçirmez özelliği sebebiyle aldım; fakat ilk yağmurlu havada ayakkabı, önden ve üstten su aldı. İki defa müşteri deneyim merkezi ile iletişime geçtim ve birinde kargo gönderim sonucunda inceleme yapıldı, sorunun benden kaynaklı olduğu söylendi; ancak neden su aldığı açıklanmadı. İlk defa giydiğim ayakkabının kullanıcı hatasından dolayı su aldığı nasıl olabilir? Şikayet ettiğimde ayakkabının fotoğrafını çekip göndermem istendi ve sonra yine kargo yapmam söylendi. Ayakkabı tamir edilip geri gönderildi. Yaz döneminde yaşanan bu problem, kış dönemi gelince ve ilk yağmurlu havada giydiğimde her iki ayakkabıda su almaya devam etti. Ne yazık ki yüzlerce satış noktası olan ve defalarca ayakkabı aldığım bu firma, kendilerinden kaynaklı bir sorun olduğunda 3300 TL değerindeki ayakkabının arkasında durmayıp sorunu tüketiciye yükledi.

09 Aralık 2023 15:54
Greyder Su Geçiren Ama Geçirmez Ayakkabı

Merhaba, 2 sefer geri gönderdiğim fakat düzgün bir açıklama yapılmayan, sonucunda Şikayetvar 'a yazdıktan sonraki ilk iş günün Greyder müşteri deneyim merkezi yazılı cevap yazıp ve sonrada sabah saatlerinde aradı. Daha önce hiç açıklama yapmamalarına rağmen bu sefer 6 saat su testine soktuklarını bir sorun olmadığı cevabını verdiler daha önce bu cevabı neden vermediniz dediğimde siz neden aramadınız denilerek cevap veriliyor, ilk gönderimde neden kullanım hatası denildi ve nasıl kullanıcı hatası oluyor dediğimde ise bir cevap verilmiyor. Ne yazık ki konuşma suçlayıcı bir üslupla benim yalan attığım iması yapıldı. Bir müşteri sürekli ürün aldığı bir markanın su geçirmez denilen ama su geçiren ayakkabısı için bu kadar uğraşıyor ve karşı tarafın bu muamelesine maruz kalıyor. Bu nasıl konuşma üslubu dediğimde ve ne olacak bu ayakkabıya diye kızdığımda ise 2 sefer gönderim hakkınız var üçüncü göndermeniz bir sonuç değişmez deyip yine de bir geri gönderin bakalım deniyor. Bildiğiniz dalga geçiliyor. Bu nasıl bir firma ve nasıl müşteri deneyim merkezi anlaşılır bir şey değil Benim düşüncem bunlar hiç test yapmadı çünkü testin kaydı var mı dediğimde cevap veremediler. Ben kendim inat ettim 2 kez ayrı zamanlarda deneyerek kovaya su koyup ayakkabının taban boyunu aşmayacak seviyede denedim ve ayakkabı su aldı.   Artık bunlarla uğraşmak istemiyorum değişim de talep etmiyorum zaten yapmıyorlar iade de yapmıyorlar. Tek yapacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak olmadı avukatıma vereceğim. Mesele sadece para meselesi değil artık benim için. Müşteri deneyim merkezi diye açtıkları merkez bildiğin müşteri çıldırtma merkezi   Greyder den ayakkabı alırsanız sorun ile karşılaştığınızda çözüm bulmayı beklemeyin

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
18 Mart 2025 12:32
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek

Greyder Marka Botların Yağmurda Su Alması
Şenol sonuçtan memnun değil

Şenol
18 Temmuz 2023 00:25
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 19:53
Su Geçirmez Ayakkabının Kaygan Yüzeyi Tehlike Saçıyor