Eskişehir Şehir Hastanesi Eskişehir Şehir Hastahanesi Çocuk Acilde Saçma Sapan Uygulama

09 Mart 2024 10:31

Eskişehir Şehir Hastanesi çocuk aciline geldiğimizde sarı alanda çocuğu yalnızca bir kişi ile alacaklarını söyleyerek anne ya da babanın birini dışarıda bekletmeye çalışıyorlar. Başka şehirlerde de hastanelere gittiğimizde böyle bir uygulama ile karşılaşmadık. Çocuğumuzun bize en çok ihtiyaç duyduğu anda böyle bir uygulama ile kapıdan geri çevrilmek ve içeri alınmamak çok anlamsız ve kabul edilemez bir durumdur. Çocuğuma serum takılırken damar yolu bulunamayıp defalarca iğneyle delinmiş, çocuk kusmuş ve üstünü başını değiştirmemiz gerekirken, içeriye yalnızca bir kişinin girebileceği gerekçesiyle içeri alınmıyoruz. Durumu güzelce izah edip, ardından birimiz dışarı çıkmayı teklif etsek de, hayır yanıtını alıyoruz ve kapıdaki görevli kişi ısrarla bizi içeri almıyor. İçeride neredeyse hiç hasta olmadığı halde 'kalabalık yapmak yasaktır' diyerek yapılan bu müdahale yersizdir ve eşim çocuğu yalnız bırakıp kapıya gelerek eşyalarını almak zorunda kalıyor. Küçük bir çocuğun orada ağlayarak yalnız bırakılması hiçbir akıl ve mantıkla bağdaşmamaktadır. Bu anlamsız kuralın gözden geçirilerek düzeltilmesini ve çocuğun her iki ebeveyninin de içeri alınabilmesinin sağlanmasını talep ediyorum.

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Servisinde İlgisizlik Ve Güvenlik Sorunu

11 Temmuz 2025 10:38
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Şehir Hastanesi Eskişehir'de Şehir Hastanesinde Yaşanan Tedavi Süreci İle İlgili Şikayet

06 Aralık 2023 00:45

Çocuk Hastalara Yetersiz İlgi Ve Uzun Bekleme Süreleri: Acil Serviste Yaşanan Sorunlar

04 Ekim 2025 07:06